Patru tineri la spital din vina unui șofer beat

Un băiat, în vârstă de 19 ani, din localitatea Hârtiești, a provocat un accident pe DN73 D. Tânărul avea permisul luat doar de trei luni. Aseară, el împreună cu alți trei prieteni au mers la un chef, unde șoferul a consumat băuturi alcoolice.  În această dimineață, pe drumul acoperit de polei, şi poate şi lipsa de experienţă, la care s-a adăugat şi consumul de alcool, șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit în afara părții carosabile, lovind un stâlp de electricitate și un gard. Imediat după accident, tânărul șofer a fugit de la locul faptei.
Mai multe ambulanțe au ajuns la locul evenimentului rutier. Cei trei tineri care se aflau cu acesta în mașina au avut nevoie de intervenția medicilor, prezentând răni ușoare. Au fost transportați la spital.

CITEȘTE ȘI ... Telefonul deformează coloana!

La scurt timp, la unitatea medicală s-a prezentat și șoferul. Testat de către oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de  0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat , adică dublu în sânge. Tânărul conducător auto s-a ales acum cu un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și vătămare corporală din culpă, dar şi cu permisul reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.  Cercetările poliţiştilor vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.