Pedofilul din Pitești prins și trimis în judecată! A molestat fetițe timp de 7 ani!

Pedofilul din Pitești prins și trimis în judecată! A molestat fetițe timp de 7 ani! 10 fetițe de cu vârste între 6 şi 12 ani au fost molestate sau agresat sexual de pedofilul Vasile Constantin.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti l-au trimis recent în judecată pe pedofilul Vasile Constantin, de 34 de ani, cel care în ultimii şapte ani a molestat sau agresat sexual zece fetiţe cu vârste între 6 şi 12 ani.
Pedofilul mai fusese condamnat în 2012 pentru molestarea a şase fetiţe, însă a ieşit din închisoare după doar 12 luni şi s-a apucat de vechile obiceiuri.

Povestea începe pe 8 iunie, când mama unui fetițe de 6 ani a sesizat Poliția Pitești că micuța a fost agresată sexual de un necunoscut. În urmă cu zi, fetița fusese acostată şi condusă în scara blocului de un bărbat necunoscut, ”acesta efectuând asupra minorei acte de natură sexuală”.
Mai exact, Vasile Constantin a dus-o pe minoră în scara unui bloc de pe strada Henri Coandă. Acolo, acesta ”i-a solicitat fetiţei să îi arate lenjeria intimă, iar apoi a efectuat asupra acesteia acte de natură sexuală, respectiv mişcări specifice unui raport sexual. După comiterea faptei, inculpatul a revenit în zona blocului unde a comis fapta, însă deoarece a fost recunoscut de persoana vătămată şi indicat membrilor familiei, a fugit”, spun procurorii.

La două zile după acestă întâmplare, pe 9 iunie, Vasile Constantin a comis-o din nou.
A urmărit-o pe copila de 8 ani, după ce aceasta a intrat pe scara blocului unde locuiau bunicii ei din Piteşti, pe strada Stejarului, şi a acostat-o, tot cu intenţia de a o molesta sexual. Din fericire, acţiunea lui Constantin a fost întreruptă de intervenţia unei vecine – Floarea Coţofană, care a coborât pe scara blocului şi l-a întrebat pe pedofil ce caută acolo. Speriat, acesta a fugit.
La audieri, pedofilul Vasile Constantin a negat faptele comise.

 

CITEȘTE ȘI ... Pedofilul bântuia prin Spitalul de Pediatrie! A râs de procurori!

 

Însă, patru martori au confirmat prezenţa sa la blocurile unde a molestat cele două fetiţe. Iar imaginele camerelor de supraveghere de la un magazin arată cum pe 7 iunie Vasile Constantin o pândeşte şi o urmăreşte pe fetiţa de 6 ani pe care ulterior a molestat-o.

Mărturia fetiţei de 6 ani i-a impresionat până și pe anchetatori. După cum scrie în rechizitoriu, aceasta ”a declarat că Vasile Constantin a strâns-o în braţe puternic, după care a întrebat-o ce fel de chiloţei poartă. În continuare, Vasile Constantin i-a lăsat în jos pantalonii persoanei vătămate, după care a început să îşi frece organul sexual, fără a se dezbrăca, de corpul persoanei vătămate”.

Vasile Constantin a fost prins prima oară pentru molestare de minori în 2009, însă fiind la prima condamnare, i s-a dat pedeapsă cu suspendare. În 2012, a fost condamnat din nou. De această dată la un an şi jumătate închisoare, pentru abuzarea sexuală a 6 fetiţe cu vârste între 8 şi 12 ani, pedeapsă din care a executat un an.