INCREDIBIL! Presupusul violator din Stolnici reținut astăzi pentru furt și braconaj

UPDATE

În urma perchezițiilor din această dimineață, polițiștii au recuperat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei: casetofoane auto, polizoare unghiulare, o drujbă și alte bunuri provenite din furturi din locuințe. Totodată, polițiștii au identificat 360 de țigarete care nu aveau timbru fiscal, bărbații fiind bănuiți astfel și de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


În acest caz, doi bărbați, în vârstă de 33, respectiv 34 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Costești cu propunere de arestare preventivă.

Conform surselor noastre, unul dintre bărbații reținuți este Ionel Elvis Nicolae, cel care a fost acuzat în luna noiembrie că ar fi violat o femeie, în vârstă de 45 de ani, din Stolnici. Dosarul privind acuzația de viol se află în lucru la Poliția Costești. Cel de-al doilea bărbat este din Bârla, dar obișnuia să își facă veacul prin comuna Stolnici la o tânără cu care avea o relație amoroasă.

Cei doi bărbați au fost filați de polițiști cu ajutorul camerelor de luat vedere din Stolnici. 

Vezi aici  povestea violului.

Polițiștii din cadrul din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat 7 percheziții domiciliare în comunele Stolinici și Bârla. Persoanele la locuințele cărora s-au desfășurat perchezițiile sunt bănuite săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi braconaj cinegetic.

Se pare că cei bănuiți ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe din comuna Stolinici și ar fi furat diferite bunuri, cu o valoare totală estimată de aproximativ 25.000 de lei. Faptele s-ar fi petrecut din noiembrie 2016 și până în prezent.

Cele 7 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Costeşti pentru audieri.