Piteșteanul Marius Bălan intră în competiția pentru EUROVISION România 2017

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai județului nostru a anunțat pe pagina sa de socializare că a intrat în competiția EUROVISION România 2017.
”Dragi prieteni, zilele acestea intru în competiția EUROVISION 2017 cu piesa MĂ SEDUCI, compusă de Matei Laurentiu, text Ovidiu Iordache. Vă invit și pe voi să ascultați!!!”, este mesajul cântărețului.

Marius Bălan a terminat Universitatea Națională de Muzică din București, iar în anul 2012 a participat la concursul Vocea României difuzat pe Pro TV. În prezent, piteșteanul este solist vocal la Teatrul Alexandru Davila și colaborează cu artiști celebri. 


Echipa Sursata.ro îi urează mult succes în această competiție!

De asemenea, la preselecție participă și vedete autohtone precum Lora, Mihai Trăistariu, Florin Chilian, Maxim, Ianna Novac, Tavi Colen și Emma, Tudor Turcu, Nora Deneş, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar şi compozitori străini – suedezi, britanici și americani, care speră să reprezinte România la concursul de la Kiev, din luna mai.

Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling şi Andrei Tudor vor juriza, anul acesta, Selecţia Naţională. Misiunea lor nu este deloc simplă, urmând să decidă, în urma audiţiilor, numele celor 15 semifinalişti ai concursului.