Pitești Mall te trimite în vacanță!

Piteştenii au motive în plus să facă o vizită la Piteşti Mall astăzi şi mâine, unde îi aşteaptă reduceri de până la 70% la colecţiile de vară ale brandurilor preferate, promoţii la noile colecţii de toamnă, dar şi premii pe măsură. Centrul comercial le-a pregătit clienţilor săi două zile de reduceri finale, cu premii incendiare.

Printre reducerile oferite de magazine, amintim:

- ALDO: până la 60% reducere la produsele din colecţia primăvară – vară

- MOTIVI: până la 70% reducere la colectia de primăvară- vară

- BIGOTTI: până la 50% reducere la anumite produse

- POEMA: până la 70% reducere

- ORSAY: 40 de lei reducere la toţi blugii.

- TIMEOUT: până la 70% reducere la anumite articole

- BENVENUTI: 24% reducere la noua colectie; până la 69% reducere la articolele de vară

- OTTER: până la 50% reducere la anumite articole

- SPLEND'OR: până la 70% reducere la ceasuri; 50 % reducere la bijuterii

- SAMSONITE: reduceri de la 50 la 85 %

- C&A: reduceri de până la 70% la articole selecţionate din colecţia Primăvară/Vară 2016

Cumpărăturile făcute doar astăzi şi mâine vă pot trimite direct în vacanță. Puteți fi fericitul câștigător al marelui premiu - un sejur de 7 nopţi, All Inclusive, la Phoenicia Holiday Resort, din staţiunea Mamaia, dacă faceţi cumpărături de minim 300 de lei şi mergeţi la Biroul de Informaţii pentru a vă înscrie la tombolă. Luni, în urma extragerii câştigătorului vom afla cine merge învacanţă la mare în perioada 5 – 12 septembrie. Regulamentul campaniei îl găsiți pe www.pitesti-mall.ro.

Premiile puse la bătaie de Piteşti Mall nu se opresc aici. Dacă vă număraţi printre primii 100 de clienți care cumpără de minim 300 de lei sâmbătă sau duminica aceasta, primiţi garantat vouchere în valoare de 50 de lei. Şi magazinul C&A oferă 3 premii constând în vouchere cadou în valoare de 50 de lei fiecare, premii ce vor fi oferite clienţilor, la scenă – sâmbătă, între orele 17.00 şi 19.00. Shopping-ul are aer de vacanță numai la Piteşti-Mall!

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00, copiii sunt invitaţi pe Insula Piraţilor unde se vor bucura de surprize şi activităţi amuzante. Insula Piraţilor este un eveniment destinat copiilor, desfăşurat la parterul centrului comercial pe o suprafaţă generoasă şi împărţit în mai multe zone tematice:

- Corabia piraţilor, în care cei mici pot „naviga” pe mare, costumaţi în piraţi.

- Insula comorilor, cu diverse activităţi – un puzzle în formă de harta pe care cei mici trebuie să-l rezolve şi care îi va duce la cufărul plin cu comori, bazinul cu rechini unde trebuie să traverse pe o scândură de lemn în timp ce cară două greutăţi, ţinta fermecată unde trebuie să nimerească cercurile pe cârligul piratului Hook.

- Panoul pentru poze, unde cei mici devin piraţi şi imortalizează momentul într-o poză haioasă.

În plus, duminica cei mici se vor bucura de teatru de papuşi. Vara asta, Piteşti-Mall transformă visele copiilor în realitate!

Mai multe detalii găsiți pe www.facebook.com/pitestimall și pe www.pitesti-mall.ro.