POLIȚIA ARGEȘ RECRUTEAZĂ 21 DE AGENȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ!

În ziua de 03 octombrie a.c., vor începe reîncadrările de personal şi angajările din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.
Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş i-au fost repartizate 21 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de ofiţer de poliţie va fi scos la concurs un post de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti - Formaţiunea de Ordine Publică Urban, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie va fi scos la concurs un post de ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti.

Din totalul celor 21 de posturi destinate încadrării directe, 8 sunt de agenţi de ordine publică în mediul urban, respectiv 2 la Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş.

Celelalte 13 posturi destinate încadrării directe sunt de ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului.

MAI MULTE DETALII GăSIȚI AICI LA SECȚIUNEA CARIERĂ!