Polițiștii nu mai dau amenzi șoferilor! Vezi unde și de ce...

Ultima măsura luata de oamenii legii ar putea atrage cu adevărat atenția guvernului. Protestul se extinde la nivelul întregii țări, polițiștii din Dolj refuză să mai acorde amenzi șoferilor și îi lasă pe toți să scape doar cu o amendă. Acesta este modul polițiștilor de a transmite faptul ca ei aduc bani la bugetul de stat, dar Guvernul nu le oferă o remunerație pe măsură.

Totul, în semn de protest faţa de refuzul autoritaţilor a le majora salariile, sindicaliştii din poliţie spun ca la fel vor proceda şi alţi oameni ai legii din teren, informeaza Digi24.

Dan Chilivercu, reprezentant al Sindicatului Poliţiştilor Dolj: „Ne-a rămas întipărită fraza - Dumneavoastră, familia ocupaţională ordine şi siguranţă publică nu faceţi parte din programul de guvernare. Deci, nu au bani pentru noi. Noi considerăm că au bani.”

Protestul poliţiştilor i-a bucurat pe şoferi.

Anul trecut, în judeţul Dolj, poliţiştii de la rutieră au dat peste 78.000 de amenzi şi avertismente în stradă. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj au refuzat să comenteze hotărârea luată de sindicaliştii din poliţie.