Daniel Constantin: ”Mă voi implica cu toată experiența în consolidarea organizației PNL Argeș și a dezvoltării economice a județului!”

Daniel Constantin, vicepreședintele PNL, a transmis un mesaj în urma votului desfășurat duminică. Candidat la Camera Deputaților, Daniel Constantin le mulțumește celor care și-au exprimat votul pentru efortul și responsabilitatea de care au dat dovadă, dar și colegilor din partid pentru implicarea în campanie. Domnia sa nu i-a uitat nici pe românii care au ales să nu voteze la Alegerile Parlamentare, declarând că a înțeles o parte din motivele care au stat în spatele acestei decizii.

”Vreau sa le mulțumesc tuturor celor care au votat duminica. Efortul și responsabilitatea lor sunt de apreciat!
In egala măsura, vreau sa le transmit celor care nu au mers la vot ca am înțeles o parte din motivele lor, iar in perioada următoare sper sa avem ocazia sa înțelegem toate motivele, astfel încât sa răspundem prin faptele noastre politice așteptărilor pe care le au! Avem datoria, indiferent cât suntem de supărați, sau nu, pe rezultatul votului sa-i facem pe toți sa exercite pe viitor dreptul la vot! 
Vreau sa le mulțumesc tuturor colegilor din organizatia PNL Argeș, si nu numai, care s-au implicat in aceasta campanie! Am văzut eforturi uriașe și determinare sinceră!
Așa cum am văzut si ca in anumite zone avem mult de munca, multe de schimbat și de îmbunătățit. 
Vreau sa ii asigur, atât pe ei, cât și pe cetățenii județului ca, așa cum am promis in campanie, ma voi implica cu toată experiența in consolidarea organizației PNL Argeș și a dezvoltării economice a județului!
Efortul fiecăruia dintre noi contează!”