NEWS! Gabriel Bratu a trecut la ALDE! Imediat după ce a fost promovat secretar de stat...

UPDATE. Promovarea in functia de secretar de stat nu este singura schimbare importanta din cariera fostul șef ISJ. În aceste momente, domnia sa se afla in conferință de presă la ALDE Argeș, marcând transferul politic dinspre PSD către această formațiune. Transfer deloc întâmplător probabil în contextul promovării ca secretar de stat.

„Foștii colegi de la PSD m-au sunat si m-au felicitat pentru numirea de ieri. Nu știu neapărat dacă au aflat și despre alegerea mea de a face parte din ALDE. În momentul în care am ales să mă implic într-un proiect național, un proiect asumat de Guvern, pentru că această Autoritatea Națională pentru Formare Profesională este sub ordinea Secretariatului General al Guvernului, mi se pare cinstit, corect și fairplay să fiu în aceeași echipă cu cei care m-au susținut să lucrez în acest proiect”, a declarat Gabriel Bratu cu privire la transferul politic.

Gabriel Bratu, fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată joi în Monitorul Oficial.

De asemenea, Victor Stelian Fedorca a fost eliberat, la cerere, din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România.

În perioada 2005-2012, Gabriel Bratu a fost inspector general al Inspectoratului Şcolar Argeş.

Ilustrare foto: captura www.proarges.ro