Şefii PSD Argeş: Rădulescu are interzis la ieşirile publice!

UPDATE:

Şefii PSD Argeş au luat decizii importante astăzi în CEX-ul Argeș. Deputatul Cătălin Rădulescu are interzis la ieşirile publice.

Cătălin Rădulescu a fost în echipa centrală de comunicatori. După campanie a ieşit cu acea declaraţie total nepotrivită, şi-a scos din sărite toţi colegii. În CEX s-a decis ca el să nu mai dea niciun fel de declaraţie. I-am transmis. Eu sper să înţeleagă”, a declarat Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, în timpul conferinţei de presă.

 

În aceste momente, se desfășoară prima conferință de presă a organizației PSD Argeș după desfășurarea alegerilor europarlamentare. Deși, în Argeș, PSD a ieșit învingător cu un procent de 29,16%, membrii din teritoriu nu sunt mulțumiți de acest rezultat considerându-l prea mic față de așteptările pe care le aveau și fiind îngrijorați de pierderea unor centre de putere, cum este Piteștiul și Mioveniul.

Înainte de conferință, liderii PSD s-au întâlnit și au dezbătut situația partidului atât la nivel județean, cât și la nivel local, Șerban Valeca urmând să comunice către presă mesajul pe care filiala sa îl are ca urmare a acestui episod politic. Alături de domnia sa, în conferință sunt prezenți președintele Consiliului Județean, Dan Manu, și președintele exercutiv al PSD Argeș, Cristian Gentea (președinte al PSD Pitești).

”Vă voi comunica deciziile luate la București. S-au întâmplat foarte multe într-un timp foarte scurt. Cea mai importantă discuție a fost despre ce atitudine luăm și dacă am înțeles ceva din votul din 26 mai. Unii au dat vina pe Președinte, alții pe organizație. Se pare că stategii de campanie au mers pe aceeași linie ca la alegerile generale, ceea ce a fost greșit. Noi ne-am adresa salariaților, pensionarilor și agricultorilor. Mesajele de la București au fost prost gândite și chiar dacă noi le explicam asta, nu înțelegeau.

Discuția mea cu colegii din Argeș este să solicităm un CEX la nivel național cât mai urgent în luna iunie.

La nivel județean, indirect, noi am câștigat, dar nu cum ne-am așteptat. Vom avea mai multe analize pe localități. Trebuie schimbat mesajul, trebuie întinerită organizația prin adresarea și către alte categorii sociale. 
Îmi pare rău pentru Dragnea ca om, dar ne-a făcut rău scandalurile din jurul său.
Am fost slabi pe online, pentru că ei s-au apucat de doi ani și noi ne-am apucat de 2 luni. 
Nu cred ca este cazul de demisie în urma rezultatului la alegeri.”
- Șerban Valeca

 

 

”Eu nu mi-am revenit nici acum după ce am sunat în prima secţie de vot şi am aflat că buletinele noastre sunt pe jumătate decât cele de la USR. Eu mă tratez acum. O să schimb şi strategia legată de Facebook. Noi avem mulţi directoraşi şi când le-a fost bine, era bine. Acum nu i-am văzut pe mulţi dintre ei şi vor fi schimbaţi.

Imi depun mandatul azi la ora 17:00. Dacă nu sunt de acord cu demisia mea, eu am gândit o strategie care va aduce rezultatul cel mai bun în Prezidențiale. Nu mă veți mai vedea pe stradă cu o grămadă de oameni și împărțind flyere.

După ce că am fost inexistenți, cu prostiile noastre i-am făcut pe ceilalți și mai activi. Eu am crezut că dacă vin la partid în fiecare zi, dacă mă opun de doi la mărirea gigacaloriei, dacă aduc, împreună cu dl. Valeca, cea mai mare finanțare la Raten, dacă mă opun autorizațiilor de construcție ca să nu se mai blocheze orașul, am crezut că pot contracara toate prostiile acestea. Dar am crezut greșit.” - Cristian Gentea.

 

 

”Mi-ar fi plăcut ca dl Georgescu, șeful nostru de campanie, să fie alături de noi, dar din motive, cred eu subiective, lipsește. Nu mai este loc de a te replia. Viitorul însemană tineret, motiv pentru care așa cum am discutat astăzi în CEX Arges, vom promova tineretul, proiectele pentru tineret și trebuie mers în organizațiile locale.
Este momentul să ne trezim și să abordăm probleme punctual în fiecare organizație.”
- Dan Manu

 

În cadrul conferinței de presă, Șerban Valeca a anunțat excluderea mai multor consilieri din Ștefănești, acuzați de faptul că au făcut campanie pentru adversarii politici.

”La Ștefănești, cinci consilieri PSD din opt vor fi excluși, deoarece există dovezi că au făcut campanie PNL. Cristian Gentea va exclude din funcțiile politice președinții de organizații care au sunt și pe funcții administrative, pentru că nu i-am văzut deloc în campanie.”