Poliţist din Argeş, filmat în timp ce conduce cu un picior pe volan

Un poliţist din Argeş, dar care îşi desfăşorară activitate la o secţie rurală din judeţul Galaţi, a fost filmat în timp ce conduce cu un picior pe volan şi ascultă manele, într-o postare pe Instagram. Agentul a postat, pe contul personal de Instagram, într-un Instastory, un clip video în care apare la volanul unui autoturism, în care se mai află doi tineri, şi pe care îl conduce cu... un picior. Pe imagini se poate observa cum şoferul ţine volanul cu un picior, în timp ce ascultă manele alături de prietenii săi.

CITEȘTE ȘI ... Vodafone majorează preţul pentru abonaţi - Mesajul primit de clienţi

La un moment dat, un tânăr, care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, a pus mâna pe volan pentru că alte maşini circulau pe contrasens, iar şoferul putea scăpa maşina de sub control în orice moment. Cel de-al treilea tânăr, aflat pe bancheta din spate, a filmat întregul moment şi a exclamat: 'Mare barosan! Boby din Argeş'.

VIDEO AICI

Potrivit unor surse, poliţistul care conducea maşina cu un picior se numeşte Cristian Diaconu, fiind cunoscut ca 'Boby Diaconu'. El face parte din promoţia 2017-2018, iar după absolvire a fost repartizat la o secţie de Poliţie Rurală din judeţul Galaţi.

CITEȘTE ȘI ... Lovitură pentru piteșteni! Se scumpește căldura

Clipul video postat pe reţeaua de socializare a intrat în atenţia Corpului de Control.

Sursa: observator.tv

Foto: observator.tv