Pompier- erou! Victime blocate într-un autoturism- scoase de argeșean

În această dimineață, un pompier argeșean a intervenit voluntar la un accident produs pe Centura București. Evenimentul rutier a avut loc între un autoturism și o autoutiliară, în judeţul Ilfov.

Chiar în momentul producerii accidentului, pompierul argeșean Adrian Stoenescu, care este şi paramedic, se afla în misiune, în trafic și mergea cu ambulanța SMURD la un service autorizat pentru remedierea defecțiunilor apărute la sistemul acustic. Două persoane au rămas blocate în autoturism, în urma impactului.

Adrian Stoenescu a intervenit de urgență și împreună cu șoferul autoutilitarei, reușind să scoată victimele din mașină. Persoanele rănite au primit primul ajutor, până la sosirea echipajelor ISU București-Ilfov.

„Plutonierul major Stoenescu Adrian este comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni și face parte din familia pompierilor argeșeni din anul 2006. 
Nu este pentru prima dată când personalul unității noastre dă dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, atât în timpul liber, cât și la serviciu.
Comanda inspectoratului transmite felicitări colegului nostru și speră ca gestul său să fie un exemplu de urmat pentru semenii noștri”
, a transmis ISU Argeș.