VESTE BUNĂ! Prețuri mici la Auchan pe întreg parcursul anului!

Auchan a anunțat că intenționează să-și schimbe strategia la nivel internațional. Astfel, până în 2025, retailerul francez va recurge la replicarea modelului de business Auchan din Rusia. Acesta presupune, în linii mari, practicarea unei politici a preţului mic pe tot parcursul anului şi reducerea numărului campaniilor promoţionale.

"Dimensiunile mari ale magazinelor nu constituie neapărat o problemă, dar prioritatea ar trebui să fie ce produse includ magazinele. Magazinele ar trebui să fie din ce în ce mai mult un fel de spaţiu de locuit pentru clienţii noştri, un loc unde aceşti pot mânca sau îşi pot schimba starea de spirit. Mai mult, ar trebui să revenim la modelul de bază prin reducerea promoţiilor în favoarea unor reduceri agresive, generalizate, de preţ, dar şi mai puţine promovări, fără ca acestea să dispară. Acesta este modelul celor 300 de magazine din Rusia", a precizat Wilhelm Hubner, director general Auchan Retail, potrivit publicației franceze La Voix Du Nord.

În prezent, Auchan a ajuns la 3.799 de magazine în 17 țări. În România, grupul are 33 de hipermarketuri și o divizie de vânzări online.

sursa: economica.net