Primăria Bascov și Comesad - misiune finalizată! Drumurile către Baza Nautică sunt gata!

Pentru a asigura accesul in cele mai bune condiții la marele eveniment - Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru Juniori și Tineret 2017-  autoritățile locale și județene s-au mobilizat, luând foarte multe măsuri, printre care și refacerea structurii rutiere.

Lucrările, in funcție de apartenența drumurilor, au căzut atât in sarcina Consiliului Județean, cât și a celor două primării, Bascov și Budeasa, care au competența administrativ – teritorială in jurul Bazei Nautice.

Marți, 27 iunie 2017, Primăria Bascov a facut recepția proiectului de asfaltare a drumului care se desprinde din artera Bascov – Budeasa, către Baza Nautică. De asemenea, in afară de drum, a fost amenajată și o parcare, menită să deservească evenimentul și desigur, pe viitor, Baza Nautică.

Lucrările, cărora li s-a acordat prioritate zero și au trebuit să fie făcute in condiții extraordinare, tehnice și de timp, au fost finalizate cu succes, primarul Gheorghe Stancu declarându-se, ieri, mulțumit de faptul că a reușit să se achite cu brio de obligațiile pe care și le-a asumat administrația sa, in vederea organizării campionatului.

Execuția lucrărilor a fost asigurată de Comesad Drumuri, una dintre cele mai puternice firme de construcții din județ, cunoscută pentru asumarea unor proiecte de acest gen, in care provocările tehnice se combină cu pretențiile autorităților.

In paralel și celelalte autorități publice implicate lucrează de zor in această perioadă, intrucât importanța statutului de gazdă pe care județul Argeș il are in organizarea unui campionat de nivel mondial, impune desfășurarea competiției in cele mai bune condiții pentru cartea de vizită a județului.

Sunt mulțumit de rezultat, lucrarea a ieșit foarte bine. Cei 600 de metri de covor asfaltic au ieșit peste așteptări. Era foarte bine dacă întreaga porțiune de drum – și mă refer aici și la porțiunea care a fost doar reparată - ar fi fost astfaltată complet, dar numai procedurile de atribuire ar fi durat incă 2 – 3 luni. De asemenea, după cum știți, s-a făcut și o parcare. Eu zic că totul este bine. Mai avem de pus o lizieră de vreo 40 de metri și, in toată această perioada, administrația locală va intreține și vegetația din zonă. ne-a declarat primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu.

De asemenea, administrația locală Bascov se va mai implica și in alte acțiuni legate de organizarea Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru Juniori și Tineret:

"Copiii mei de la secția de Canoe a Clubului Sportiv Unirea Bascov vor participa activ la acțiunile de organizare, insoțind, in zilele de concurs, delegațiile prezente.  In vederea promovării campionatului, am discutat cu președintele Federației Române de Kaiac Canoe și ii vom sprijini, pentru o cât mai bună popularizare a evenimentului, la montarea de bannere și afișe in zonă. Nu in ultimul rând, artiștii de la Bascov vor susține un moment artistic in fața delegațiilor străine, prezente la eveniment". ne-a mai spus primarul.