Procesul șefei DNA s-a amânat

Șefa DNA, Codruța Koveși a ajuns cu puțin timp în urmă la Curtea de Apel Pitești pentru procesul cu postul de televiziune Antena 3. Aceasta apare ca apelant reclamant, judecându-se cu Antena 3, Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică.

Procesul s-a amânat pentru 14 septembrie, pe motiv că pârâtul Răzvan Savaliuc a suferit o intervenție chirugicală și nu se poate deplasa, dar își dorește să prezinte la proces. Șefa DNA  a cerut respingerea deciziei, însă nu a fost aprobată.

Șefa DNA a ajuns la Pitești încă de la ora 7:30, deși procesul acesteia era programat pentru ora 8:30. Dosarul a fost pus în discuţie începând cu ora 9:30, însă  niciunul dintre reclamanți nu a fost prezent.

La ieșirea din cladirea Curții de Apel, Codruța Koveși nu a vrut să ofere declarații, plecând pe jos pănă la jumătatea Căii București, unde își parcase propria mașină, flancată de alte două autoturisme.

Amintim că Instanța Supremă a admis cererea depusă, printr-o decizie definitivă, de jurnaliștii Răzvan Savaliuc, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Bianca Nae și analistul Mugur Ciuvică, prin care se solicita strămutarea procesului de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Pitești.