Programează-te acum! Salonul BEAUTY KARISSA - super oferte de primăvară!

Nu ratați oportunitatea de a arăta impecabil, în fiecare zi, fără a depune niciun efort.

Ți-ai dorit vreodată să te trezești dimineața și să arăți ca scoasă din cutie? Oare cum ar fi să scapi de rutina zilnică a machiajului? Să ai o formă perfectă a ochilor, buzelor sau sprâncenelor?!

Răspunsul la aceste întrebări e simplu: micropigmentarea. Procedură inovatoare, machiajul semi-permanent devine din ce în ce mai popular în rândul femeilor. Nici nu e de mirare: acesta nu numai că arată bine, ci este și absolut rezistent la ștergere și la apă, hipoalergic și mereu potrivit.

Prin micropigmentare poți înlocui liniile și umbrele zilnic machiate, să obții accente pline de efect, să dai chipului tău o strălucire complet nouă cu o evidențiere absolut discretă și decentă.

Salonul Beauty Karrisa, din Pitești, nu numai că îți poate transforma visul în realitate, venind in intâmpinarea ta cu super oferte, pentru ca tu să fii mereu frumoasă!

Astfel, micropigmentarea atât a buzelor, cât și a ochilor te va costa doar 400 de lei.

Iar dacă iți dorești sprâncene impecabile, optează pentru microblanding - cea mai revoluționară metodă de reconstrucție a sprâncenelor - la doar 300 de lei, in salonul Beauty Karissa.

Forma perfectă, aspectul natural, dar și efectul de mezoterapie (cresc mai multe fire) sunt doar câteva avantaje, garantate de această procedură.

Mai mult, salonul are grijă și de părul tău!

Astfel, o serie întreagă de proceduri costisitoare - aplicare gene 2D, vopsit, spălat, tratat, masaj capilar și coafat - te vor costa 250 de lei - pentru un părul scurt și 300 de lei - pentru părul lung.

NU RATA SUPER OFERTELE SALONULUI BEAUTY KARISSA ( Pitești, Calea București, bl.17, sc.A - la 150m de hotelul RAMADA)

PENTRU PROGRAMĂRI SUNAȚI LA: 0769 235 515 sau 0774 454 435

Click AICI pentru a accesa pagina de facebook a salonului