Programul „Casa Verde“ - A început evaluarea dosarelor! Vezi aici lista!

Administraţia Fondului pentru Mediu a dat publicităţii listele respinşilor în urma evaluării primelor dosare din programul „Casa Verde“ destinat persoanelor fizice.
15 mai este data limită pentru depunerea contestațiilor.
Deşi s-au analizat aproape 15% din dosare, numărul celor respinşi este considerabil.
Din cele 1.700 dosare analizate, 465 au fost respinse din motive diverse. Solicitanţii se pot, însă, adresa cu contestaţii, în termen de 10 zile lucrătoare.

CITEȘTE ȘI ... (Interviu) Detalii despre cel mai mare târg agricol din zonă - Agro Pitești!

„Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare, în termen de 10 zile lucrătoare, până în 15.05.2017 inclusiv şi pot fi transmise prin orice modalitate care asigură confirmarea recepţionării acestora în interiorul perioadei de contestaţii, iar în cazul în care sunt transmise pe e-mail, adresa este ionela.ivan@afm.ro. Precizăm că nu se vor lua în considerare completările sau înlocuirea documentelor componente ale dosarului depus iniţial, cu documente depuse ulterior“, se precizează pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

În județul nostru au fost respinde doar 3 dosare.
Lista solicitanţilor cărora li s-a respins dosarul, şi care mai pot face contestaţie până în 15 mai 2017, este disponibilă AICI.