Rectorul Dumitru CHIRLEȘAN - mesaj pentru UPIT

Rectorul Dumitru Chirleșan a transmit, astăzi la un an de la investirea sa în funcție, un mesaj de mulțumire pentru colegii săi și pentru studenții UPIT.

CITEȘTE ȘI ... Ministrul Transporturilor: VEȘTI DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU!


Rectorul Universității din Pitești le mulțumește tuturor pentru acțiunile de recontruire a UPIT și le urează o primăvara frumoasă.
”Acum, la un an de la alegerile care m-au adus în funcția de Rector al UPIT, țin să vă mulțumesc dragi colegi pentru încrederea cu care m-ați sprijinit, pentru atmosfera constructivă în care am muncit împreună.
Chiar dacă au fost destule momente grele, tensionate, de dezbatere și de contradicție, simt în continuare că suntem împreună, parte a aceluiași fenomen provocator: acela de a reconstrui UPIT, de a-l așeza acolo unde îi este locul și nu în ultimul rând, de a o salva de la desființare.
Sunt semne bune, acum, după un an.
Am redresat o serie întreagă de aspecte.
Aspecte legate de imagine, de structură, de calitate, de investiții, de relaționare cu mediul socio-economic și nu în ultimul rând, aspecte legate de viața de zi cu zi a comunității universitare.
Drept pentru care, azi, in frumoasa zi de 1 martie, vă mulțumesc încă odată tuturor și vă doresc o primăvară fericită, alături de cei dragi vouă.
Cu mult drag și onestă considerație,
Dumitru CHIRLEȘAN, Rector al UPIT”