Regele romilor Dan Stănescu i-a dăruit 10 galbeni nepotului, la botez

La finele săptămânii trecute, mare chef în familia regală de la Costeşti. Regele romilor, Dan Stănescu, şi-a botezat nepotul din partea uneia dintre fete, Lusy - căsătorită cu Dan Miuţescu. Micul Iosif, care are deja 4 ani, a fost creştinat la Vâlcea, iar naşi i-au fost Alina şi Florin Frătică, ce au ajuns, astfel, la cel de-al 121-lea fin de botez. 

CITEȘTE ȘI ... Accident pe Calea București - O șoferiță...

Pentru acest eveniment, Alina Frătică i-a comandat micuţului un costum special, din dantelă, mătase şi catifea, tocmai la Iaşi, de la Ceremony by Artizan şi, ca să fie în ton, pe cele două fiice ale sale le-a îmbrăcat ca pe nişte prinţese. Botezul a adunat mulţi invitaţi, care au adus tot felul de cadouri scumpe pentru Iosif, ce a culminat cu al regelui Dan Stănescu, care i-a oferit nepotului 10 galbeni. 

CITEȘTE ȘI ... Târg de antichități la Jupiter City - O călătorie nostalgică în trecut!

Naşa Alina Frătică a schimbat la un moment dat ţinuta cu un costum gipsy şi a dansat pe ritmuri româneşti alături de regele Stănescu, în aplauzele celor prezenţi. Aceasta a fost doar pregătirea pentru petrecerile din neamul lui Dan Stănescu, deoarece în noiembrie, Alina şi Florin Frătică vor fi din nou naşi, la Sibiu, unde o vor cununa pe nepoata din partea fratelui regelui Stănescu, cu un băiat din neamul împăratului Cioabă.

Sursa: saptamanalul ancheta