UPDATE: Bărbatul care și-a sechestrat soția și copiii, în arest preventiv!

UPDATE 

Bărbatul reținut ieri sub săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate și violență în familie a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul bărbatului care și-ar fi sechestrat soția și copiii timp de două săptămâni. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, omul a fost arestat în trecut pentru trafic de influență. Se pare că acesta se dădea drept procuror și înșela diverse persoane.

Omul a ieșit din închisoare pe 8 martie, iar de atunci soția lui, cea cu care era împreună de 10 ani, și cei patru copii trăiau un adevărat coșmar, conform spuselor acestora. Femeia povestește că a obligat-o să rupă orice legătură cu familia, a bătut-o și a amenințat-o că o omoară, pentru că bănuia că în cei 3 ani în care el  fost închis, l-ar fi înșelat.

Se pare că micuții împreună cu mama lor erau ținuți într-o cameră ce nu era încălzită, cu pături în geam, pentru ca oamenii care treceau pe acolo să nu cumva să vadă prin ce trec aceștia.
Trei dintre copii sunt ai celor doi, iar fata cea mare, în vârstă de 15 ani, era a bărbatului dintr-o relație anterioară. Femeia mai povestește că în toată această perioadă, cei trei copii, cu excepția fetei de 15 ani, nu au fost lăsați să meargă nici măcar la școală. Astăzi, copila a fost la Poliție și a povestit ceea ce se petrece în locuința lor.

Bărbatul nu recunoaște fapta. Acesta a fost reținut pentru violență în familie și lipsire de libertate.

Un bărbat de 49 de ani, din Moșoaia, se află acum la poliția municipiului Pitești pentru că și-ar fi sechestrat familia. Se pare că timp de două săptămâni, soția, în vârstă de 31 de ani și cei patru copii nu am mai avut voie să iasă din casă și au fost ținuți în frig și fără mâncare.

Revenim cu detalii.

CITEȘTE ȘI ... Tragedie în Argeș! Soț și soție găsiți morți!