UPDATE! Acuzat de pedofilie- mai mult se acuză decât se scuză! Vezi declarațiile ...

UPDATE

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care ar fi abordat o minoră pe Facebook, neștiind că în spatele calculatorului se afla de fapt mama fetiței! Adrian Gurgui a contactat redactorii SursaTa dorind un drept la replică. Omul susține că nu el este cel care care a discutat pe Facebook, ci altcineva, profilul de socializare fiindu-i spart prin metoda virusului Facebook de către o personă din lista de prieteni. Întrebat cum se numea persoana respectivă, acesta ne-a răspuns că ... nu știe/ nu își amintește/ nu avea nume. Nu s-a putut hotărî la care dintre aceste trei variante să rămână.

De asemenea, bărbatul spune că acum nu mai are acces la contul de Facebook, deși, cu o oră înainte să ne contacteze telefonic, acesta ne-a trimis comentarii și mesaj, spunându-ne inițial că profilul acela de pe care s-a discutat este fals, după care ne-a mărturisit că de fapt contul i-a fost spart- nici de această dată omul a fost sigur care variantă este mai plauzibilă.

Curiozitatea ne-a împins să îl intrebăm cum se face că în lista lui de prieteni apar atâtea fetițe, deși nu el a fost cel care a abordat minora de 11 ani din Pitești, iar presupusa persoană care i-ar fi spart profilul neavând cum să strângă atâtea copile în lista de prieteni într-o singură zi. Ofuscat de această întrebare, Adrian Gurgui ne-a declarat că este problema lui personală ce fel de prieteni are pe Facebook.

Între timp, mama fetiței susține că nu crede în spusele bărbatului, iar dacă într-adevăr nu a fost el cel care ar fi făcut asemenea atrocitate, ar fi putut măcar să o contacteze și să își ceară scuze pentru situația creată sau să încerce să ajute la identificarea adevăratului vinovat, având în vedere că discuția a fost inițiată de pe contul lui Adrian Gurgui. Momentan, femeia nu a depus plângere la Poliție. 

Apar din ce în ce mai multe cazuri în care copiii sunt păcăliți pe Internet de către oameni cu scopuri ascunse, pedofilii prinzând și mai  mult tupeu atunci când se află în spatele unui calculator.

Acest lucru a fost semnalat, astăzi, de o mămică din Pitești, care a descoperit cu stupoare un mesaj pe o pagină de socializare a fetiței sale de doar 11 ani. Un individ, care i-ar putea fi tată copilei, începe conversația întreabând-o dacă are iubit și îi spune cât este de frumoasă. Descoperind șocată intențiile bărbatului, mama fetei a hotărât să răspundă, lăsându-l să creadă că discută cu fiica sa și îi spune că are doar 11 ani. Individul însă nu s-a lăsat intimidat sau rușinat de vârstă și neștiind că vorbește chiar cu mama micuței, a continuat să o complimenteze, într-un mod în care un bărbat ar curta o femeie, nu o minoră de 11 ani.

Contactată de redactorii SursaTa, mama fetiței ne-a mărturisit că după conversația respectivă, individul a sunat-o prin opțiunea Facebook Video Calling, sperând astfel să vorbească cu minora și să o vadă. Enervată la culme, femeia i-a răspuns bărbatului spunându-i că va merge la Poliție și va depune o plângere. În acel moment, Gurgui Ady Adrian, așa cum poate fi identificat pe Facebook, s-a speriat și i-a blocat accesul femeii la profilul lui.

După cum se poate observa pe contul de socializare al bărbatului, acesta este un admirator înrăit al minorelor, având peste 1500 de prieteni, iar majoritatea fiind fetițe cu vârste fragede. Adrian Gurgui este din Constanța, potrivit datelor personale de pe profilul său de Facebook.

Un caz asemănător a existat în Pitești, în mai 2016, atunci când un bărbat a fost prins în flagrant de poliţişti, în timp ce încerca să ademenească o fetiţă de 12 ani pe care o racolase pe Facebook şi căreia îi promisese bani, telefoane mobile şi dulciuri. 

CITEȘTE ȘI ... Argeșean prins că racola fetițe pe Internet: ”Nu contează anii ieu Te iubesc Frumoaso...”