REVOLTĂTOR! Scandal la Liceul MIU! Un profesor și-a hărțuit elevele!

Un scandal monstru a izbucnit la Liceul Miu. Eleve terorizate de atitudinea unuia dintre dascăli. Acesta le pipăia în zona feselor sau le mângâia într-un mod nepotrivit, așa cum reiese din declaraţiile martorilor. Cu toate că a fost sancţionat disciplinar pentru acest comportament, a continuat cu proastele obiceiuri.

CITEȘTE ȘI ... Traficanţii de maşini, evazioniştii şi proxeneţii din judeţ - monitorizaţi de DIICOT


În luna noiembrie 2014, o elevă de 15 ani, de la Liceul „Armand Călinescu”, a avut curajul să depună o plângere la Poliţia Municipiului Piteşti, la adresa profesorului său de economie, Cristi Cristescu. Fata de clasa a IX-a a declarat în faţa oamenilor legii că dascălul său i-a pus mâna pe fese, când se afla chiar în incinta unităţii şcolare, pe data de 7 noiembrie 2014. În aceeaşi zi, ea, alături de alţi colegi, a plecat într-o excursie la Câmpulung. Pentru că profesorul Cristescu se ocupa de organizare, acesta i-a aşezat pe toţi elevii pe banchete, având grijă ca locul de lângă fata cu pricina să rămână liber. Astfel, dascălul s-a aşezat lângă ea şi, pe drum, a deschis subiectul. Iniţial, a întrebat-o dacă poate să o mai atingă în regiunea feselor, iar fata i-a spus că nu. Acesta a continuat şi i-a zis că are trei variante: „Îmi permiţi să te pipăi, îmi permiţi să te pipăi şi îţi face plăcere, îmi permiţi să te pipăi, dar nu îţi face plăcere. Dacă nu, exil scrie pe tine!”. Prin această frază, i-a dat de înţeles că dacă nu cedează presiunilor cu caracter sexual, îi va face probleme, au concluzionat anchetatorii.
Simţindu-se cu musca pe căciulă, în seara în care s-au întors din excursie, profesorul l-a sunat pe tatăl elevei şi l-a întrebat cum s-a simţit eleva în excursie, dacă a fost bine, pentru a verifica dacă l-a pârât sau nu la părinţi.

CITEȘTE ȘI ... LOCURI DE MUNCĂ! Poliția Locală Pitești caută personal!


Un alt profesor, coleg cu Cristi Cristescu, a declarat că, în timpul excursiei la Câmpulung, eleva respectivă l-a rugat să stea tot timpul lângă ea şi i s-a părut a fi foarte speriată.
După ce a depus plângerea, la indicaţiile anchetatorilor, fata i-a făcut flagrant chiar în curtea colegiului. Aceasta l-a întrebat ce înseamnă acel „exil” cu care a ameninţat-o, iar Cristescu i-a răspuns că nu ar fi implicat-o în activităţile de la ore. I-a mărturisit că a împins-o, pentru că era îmbrăcată într-un anumit fel... Mai mult i-a zis să îngroape povestea şi să dea uitării cele întâmplate. „Îţi dau doi de 10 şi rămâne între noi, nu te duci la tati să îi spui de exil sau alte alea!”. Toată conversaţia a ajuns şi la procurorii de pe lângă Judecătoria Piteşti, care au întocmit rechizitoriul.
Din declaraţiile martorilor, ce au fost prinse la dosar, a reieşit că profesorul Cristescu nu este la prima abatere. Acesta a mai primit o sancţiune disciplinară după ce a mai pipăit o elevă, tot în cursul anului 2014. Mai mult, au apărut încă două eleve care au denunţat comportamentul inadecvat al dascălului.
Procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a profesorului. În timpul anchetei, acesta nu a recunoscut nimic din cele relatate de eleve. Dascălul are 39 de ani şi este căsătorit.

Sursa: Saptamanalul Ancheta