Rochii de vară pentru ocazii speciale

Cum este sezonul nunţilor şi al petrecerilor, Norberto Fashion, magazinul din galeriile Auchan Bradu, vă aşteaptă cu o nouă colecţie de rochii special create pentru ocaziile deosebite din viaţa dumneavoastră, creaţii marca Viada şi Faver.

Din materiale preţioase, fluide, dantelă sau broderii, tafta, voal sau catifea, accesorizate cu paiete, flori sau panglici, rochiile de seară scot în evidenţă feminitatea şi definesc stilul unei doamne. O rochie de gală este piesa de rezistenţţă din garderoba oricărei femei. O rochie bine aleasă, vă poate pune în evidenţă corpul, subţiază talia sau alugeşte picioarele. Vedeta colecţiei este rochia ajustabilă marca Faver, potrivită pentru orice siluetă, ce se găseşte în două lungimi, maxi sau midi, pliabilă pe dorinţele dumneavoastră.

Recomandat ar fi să vă luaţi şi partenerul atunci când vă alegeţi rochiţa, deoarece la Norberto găsiţi şi ţinute de calitate pentru bărbaţi, de la pantofi la accesorii, totul fiind de foarte bună calitate. Aici îşi pot alege un costul de ocazie sau smoking, dar şi pantaloni, scaouri sau cămăşi pentru ţinutele de zi cu zi.