UPDATE! Mort în urma unei bătăi! Rudele dau vina pe medicii care l-au tratat

UPDATE 12 APRILIE

Moartea unui bărbat în vârstă de 39 de ani din Argeș le ridică semne de întrebare anchetatorilor. Familia susține că bărbatul a fost snopit în bătaie de un coleg de serviciu, în seara de Florii, după un chef de pomină. Deși s-a simțit rău și a mers la Spitalul Județean de patru ori într-o săptămână, omul nu a primit altceva în afară de analgezice și a fost trimis acasă. Abia după o săptămână a fost operat, însă a fost prea târziu. El a murit din cauza unei hemoragii abdominale.

Rudelor lui Costin Oprea nu le vine să creadă că acesta s-a stins cu zile. Oamenii dau vina pe medicii care l-au tratat, spun ei, superficial, deși starea sa de sănătate se deteriora de la o zi la alta. Familia susține că, de fiecare dată, la spital au spus că bărbatul a fost bătut însă, spun ei, nu i-a luat nimeni în seamă. Ba mai mult, într-o seară, medicul de gardă i-a dat afară din Urgență cu ajutorul paznicilor.

Conducerea Spitalului Județean încearcă să facă lumină în acest caz și a demarat o anchetă internă.

Anchetatorii spun că au în față un caz extrem de dificil, mai multe persoane fiind cercetate sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

Până acum se știe că bărbatul a avut un conflict spontan cu un coleg de serviciu, după ce au băut zdravăn, iar la scenă ar fi asistat alți doi martori.

Cu o săptămână înainte de Paște, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Cocu s-a luat la harță cu un vecin. Aceștia se aflau la un restaurant din Pitești în momentul în care scandalul a pornit. Inițial, nu fost solicitați să intervină polițiștii. Bărbatul, pe numele său Oprea Costin, s-a prezentat singur la spital, fiindu-i administrate niște calmante. La câteva zile diferență, miercuri, bărbatul nu a mai rezistat și s-a dus din nou la spital.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Trei incendii auto în doar câteva ore!

Medicii l-au diagnosticat cu ruptură de prapore. Imediat, acesta a fost dus în sala de operație. A intrat în comă, iar a doua zi a decedat.  După moartea fulgerătoare a argeșeanului, rudele au mers la spital și le-au povestit cadrelor medicale că bărbatul a fost bătut de un vecin.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind deschis un dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte. În urma necropsiei, s-a stabilit că argeșeanul a murit din cauza unei hemoragii interne cauzată de lovituri.

Vecinul a fost identificat, însă nu a fost reținut pentru audieri.