ÎN PITEȘTI! S-a deschis magazinul în care găsiți cadourile ideale - Vedeți o ofertă de poveste!

Căutați decorațiuni și cadouri de sărbători, o soluție ideală pentru aniversarea unui prieten sau marcarea unui moment special?Noul gift shop de la Ramada vă oferă tot ce vă doriți! 


DECO TWIST, noul magazin al Piteștiului destinat cadourilor, s-a deschis, astăzi, la 15:30, în cadrul complexului Ramada, în imediata vecinătate a cofetăriei Twist.

 

Pentru această perioadă a anului, Deco Twist își așteaptă clienții cu decorațiuni fabuloase de Crăciun create special pentru a transforma căminul dumneavoastră într-un univers de poveste.


Oricare dintre minunatele creații din ceramică, seturi de globulețe sau figurine tematice poate constitui cadoul ideal pentru cei dragi, pentru familie sau colaboratorii apropiați. Magazinul oferă, de asemenea, o paletă amplă de alte cadouri specifice perioadei: aranjamente, lenjerii, fețe de masă, lumânări Yankee și multe alte obiecte interesante.
Nu vor lipsi bijuteriile lucrate manual, băuturile rafinate (vinuri de colecție, șampanie, coniac), bomboanele franțuzești și multe alte cadouri deosebite. 

 

Ca un partener de nădejde în orice moment important din viața dumneavoastră, magazinul este deschis zilnic, între orele 8:00-21:00. Îl descoperiți la Ramada Pitești, în imediata vecinătate a cofetăriei Twist.