Invitați la nuntă, se trezeau cu mașinile sparte! O bandă de minori...

UPDATE, ora 11:00

În această dimineață, polițiștii câmpulungeni au adus în fața legii șase minori de etnie romă, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, bănuiți de 11 furturi.

Spărgătorii de mașini au acționat din luna martie până în prezent. Mai exact, banda de minori viza autoturismele parcate în zone mai puțin iluminate, în unele cazuri vorbind despre oameni invitați la nunți. Forțau încuietoarele sau spărgeau geamul și furau tot ce se afla la îndemână. Au existat sesizări pentru diverse obiecte (printre care aparate electronice si un televizor) și bani.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziții domiciliare, la locuinţele a şase persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. 

CITEȘTE ȘI ... Veste mare de la Uzina Dacia! E oficial!

Prejudiciul atinge aproximativ 15.000 de lei. Şase persoane vor fi conduse la sediul poliţiei.


Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna martie a.c. până în prezent, şase tineri ar fi sustras bunuri şi bani din autovehicule.