SĂ-L PESCUIM PE IONUȚ DIN GHEARELE MORȚII! DONEAZĂ SÂNGE PENTRU UN PESCAR!

Ionuț Bogdan Diță a ajuns în urmă cu aproximativ o lună la Spitalul Floreasca din București, cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului. Medicii au reușit să îl țină în viață, însă pentru a ajunge din nou acasă, la Ștefănești, în Argeș, va trebui să iasă învingător din lupta cu suferința. E o luptă grea, în care are nevoie de Dumnezeu, de medici, dar și de sânge. Mult sânge. Apropiații bărbatului, în vârstă de 38 de ani, care s-a electrocutat în timp ce se afla pe o baltă, vrând să-și scoată undița din apă, fac apel către cei care pot să doneze. Ionuț are nevoie de grupa 0. 

Cei cei care vor sa-l salveze o pot face mergând la Centrul de Transfuzii Sanguine din Pitești. 

Potrivit dr. Monica Chiran, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Argeş, nu oricine poate dona sânge. Donatorul trebuie să fie sănătos, să aibă vârsta cuprinsă intre 18 şi 50 de ani și greutatea de peste 50 de kg. 

În cazul în care se strâng grupuri formate din aproximativ zece persoane, donatori sunt sfătuiți să sune la 0348 410161, pentru programare. Astfel, evitĂ să stea foarte mult in sala de așteptare. Donații se fac de luni până vineri, între orele 8 și 12:30.