SANDRA N ÎȘI NEGOCIAZĂ NUNTA CU ARHIEPISCOPIA ARGEȘULUI

SANDRA N ÎȘI NEGOCIAZĂ NUNTA CU ARHIEPISCOPIA ARGEȘULUI. Artista a primit dezlegare pentru nuntă la schimb cu un concert de muzică populară

Nuntă cu fast şi surprize, anunţă fiica fostului primar de la Albeştii de Muscel, Ion Năftănăilă, cunoscuta artistă Sanda N. În această vară, blondina s-a logodit la New York cu iubitul său şi au stabilit să îşi unească destinele pe data de 2 septembrie.

Interpreta a mărturisit că doreşte să aibă o nuntă impresionantă şi a început deja pregătirile. A început cu rochia de mireasă şi a continuat cu biserica şi restaurantul. Numai că, la partea cu slujba religioasă a întâmpinat un hop.

Conform informaţiilor noastre, aceasta şi-a dorit să îşi pună pirostriile la mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung, doar că, dat fiind faptul că de obicei nu este permisă oficierea cununiilor în mănăstire, a avut nevoie de încuviinţare de la Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Cererea sa a fost aprobată, cu condiţia, mai în glumă, mai în serios, ca de Rusalii să susţină un concert de muzică populară românească în Curtea de Argeş în Parohia Sfinţii Voievozi. În cadrul acestei parohii se derulează numeroase activităţi culturale şi de perpetuare şi cultivare a tradiţiilor. Mai mult, aceasta are propriul ansamblu de dansuri populare, pentru şcolari şi propriul cor de copii.

Anul trecut, tot în preajma Rusaliilor, aici s-a organizat evenimentul „Flori în suflete şi pe veşminte”, în cadrul căruia preoţii şi enoriaşi su-a îmbrăcat în port popular. Obiectivul manifestării a fost promovarea şi păstrarea tradiţiilor, a obiceiurilor şi a portului tradiţional în rândul credincioşilor şi „trezirea spiritului național în sufletul tinerei generații”, după cum se arată pe site-ul Arhiepiscopiei. Şi evenimentul la care va fi invitată şi Sandra N, cunoscută în special pentru reinterpretarea piesei „Rău mă dor ochii, mă dor”, va fi din aceeaşi serie.

sursa: saptamanalul ancheta