UPDATE! Bărbat tăiat cu sabia! Agresorul a fost pus sub control judiciar

UPDATE 14 DECEMBRIE

Bărbatul din Constanța care a încercat să îl omoare pe fostul soț al iubitei lui a primit control judiciar, după ce în cursul zilei de miercuri a fost reținut pentru 24 de ore.

„Apreciez că soluția adoptată astăzi este una înțeleaptă și am convingerea că până la finalul anchetei, toate neclaritățile vor fi lămurite”, a declarat pentru Sursa Ta Alin Anton, avocatul bărbatului din Constanța.

Vă reamintim că omul l-a tăiat cu sabia pe fostul soț al femeii iubite, fiind acuzat de tentativă de omor. 

UPDATE: Bărbatul de 22 de ani din Constanța, care l-a tăiat cu sabia pe fostul soț al iubitei sale a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor. Mâine urmează să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:  Scandalul a avut loc seara trecută. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Mărul discordiei: o femeie.

Pentru inima acesteia, doi bărbați, actualul iubit, în vârstă de 22 de ani din Constanța, și fostul soț, în vârstă de 34 de ani din Berevoiești, s-au amenințat cu moartea. Mai mult, unul dintre ei, bărbatul cu care femeia a ales să trăiască, a scos sabia și l-a rănit pe fostul soț al argeșencei la cap și la mână.

Totul s-a întâmplat în plină stradă, după ce bărbatul mai în vârstă i-a văzut prin Argeș pe îndrăgostiții veniți din Constanța să-și petreacă sărbătorile la femeie acasă. Acum, ambii bărbați se află la Spitalul Municipal Câmpulung, unde primesc îngrijiri de specialitate.

 

Foto descriptiv