„Feriti-va de psihopat!” - Scandal în centrul Piteștiului! A agresat trei părinți cu copiii ...

Un scandal a izbucnit luni seara, în jurul orei 19:00, chiar în centrul Piteștiului. Trei persoane care se aflau cu copiii pe o banca, au fost agresate verbal de către un bărbat, pentru ca ar fi "atentat " la o pancartă aflată în fața unui chioșc de ziare. 

Una dintre persoane - Maria Cristina Letu - a facut publică întâmplarea pe pagina sa de socializare, fiind revoltată de cele întâmplate. Aceasta se afla cu copilașul în zona respectivă, împreună cu alți doi prieteni și copiii acestora, cu vârste cuprinse între 1 an și 5 luni și 6 ani.  La un moment dat, femeia susține că tăticul unuia dintre copiii a fost agresat verbal de individ, pentru ca își indemna micuțul să indice cu mânuțele literele de pe pancarta respectivă. Femeia susține că bărbatul i-a înjurat și i-a amenințat, spunându-le că ar trebui să își ducă copiii în parc, nu în centrul orașului pentru a distruge pancarte și a face zgomot. Mai mult decât atât, se pare ca omul nervos ar fi încercat să îl lovească pe bărbat, deși se afla cu copilul de 1 an și 5 luni în brațe.

CITEȘTE ȘI ... SÂMBĂTĂ – Sărbătoare mare la Golești! Delicii culinare, muzică și voie bună, produse argeșene de top….

 După incident, aceștia au mers la Politie, la Secția 1, insă au ramas revoltați de atitudinea polițiștilor. Totodată, femeia povestește că, în cele din urmă, a aflat identitatea bărbatului respectiv, făcând publice numele și numărul de telefon al acestuia.

Redactorii SursaTa l-au contactat pe C.R., presupusul agresor, însă bărbatul susține că nu el este cel în cauză și că nu știe despre ce este vorba. Încercând să aflam cum a fost posibilă confuzia, omul, recalcitrant,  nu s -a mulțumit să ofere un răspuns normal, firesc, care să elucideze întâmplarea, ci a țipat, spunând că îl doare în ..... de acel incident.

Vedeți aici mesajul femeii agresate - Maria Cristina Letu:

„Cum s-a terminat o plimbare in centrul orasului Pitesti cu o plangere la Sectia 1 de Politie sau cum a devenit centru Pitestiului o groapa de gunoaie: 21 august 2017,ora 19.00 ; stateam impreuna cu 2 amici ( unul dintre ei chiar si coleg avocat) pe o banca pe str pietonala Victoriei insotiti fiind de copiii nostri minori ( 1an si 5 luni,2 ani si 4 luni si 6 ani ).Voie buna si distractie cu atat mai mult cu cat incercam pe cat posibil sa intram in jocurile copiilor.Taticul celui mai mic ( 1 an si 5 luni ),mandru tare isi indeamna copilul sa ne indice pe o pancarta ( totem de tabla ) din fata chioscului de ziare literele pe care le recunoaste.Copiii veseli tare,s-au dus toti in fata acelei pancarte si indicau cu manutele literele.Din senin a aparut langa noi individul din imagine,irascibil tare ; a inceput sa racneasca practic,sa ne aduca cele mai josnice innjurii si sa ne ameninte.Era revoltat ca " plimbam copiii in centrul orasului in loc sa ii ducem in parcuri " si ca "distrug pancarta si fac zgomot"???????????? Am realizat evident toti ca e ori beat ori psihopat si am evitat un dialog cu el.Tatal pustiului mic a luat copilul in brate si l-a rugat,chiar l-a rugat pe mizerabilul animal sa nu mai tipe ca ne sperie copii si ii traumatizeaza. Animalul a incercat sa il loveasca pe prietenul meu pt asemenea tupeu si care repet,avea un copil de 1 an si 5 luni in brate.In fine,ne-am luat copii si ne-am indepartat si lume dupa noi,va dati seama ca dupa urs.

.Am plecat apoi la Sectia 1 pentru a reclama incidentul,Ce ma intreba ofiterul cu care am discutat :

1.de ce nu am sunat la 112????? Raspuns :
Domule politist,ala era irascibil tare si voia sa ne omoare,noi eram cu copii,cum credeti ca ar reactionat ala daca ar fi auzit ca apelam 112.Noi am incercat sa aplanam conflictul nu sa ne scuipam cu animalul pana venea politia.

2.Imi spune : dar stiti " cazul dv nu este o urgenta"!Stupefiata intreb si eu :era urgenta daca ramaneam si ne omora ala si ne batea si copii?Nu vi se pare destul de grav ca un psihopat umbla in centrul orasului,injura si ameninta lumea si basca nu vezi urma de politie?

3.Continui si zic :auziti,uite,noi in 5 min am aflat cine e individul,cu ce se ocupa si nr de tel,plus caracterizarea ca ar fi un psihopat cunoscut. Dvs ,presupun ca va cunoasteti zona,nu il aveti cumva in evidenta? Raspuns:a,nu ca eu sunt venit mai nou.

In fine,sper ca politia sa aplice masurile care se impun,sa trateze cu maxima seriozitate incidentul cu atat mai mult cu cat 3 copii minori au asistat la acest eveniment si ai fost pana la urma tinta psihopatului.Si mai sper ca Primaria si Consilierii Locali sa nu mai cheltuiasca sute de mii de euro pe focuri de artificii si pe spectacole cu , scuze cantarete in chiloti si sa adopte masuri pentru siguranta noastra.Va tin pa curent!Pana atunci ,feriti-va de psihopat!”