Scandal la Școala Nr. 13! O elevă de clasa I își mușcă și își bate colegii!

17 elevi ai unei clase a Scolii Nr 13 din cartierul piteștean Trivale susțin că sunt terorizați de o fetiță, colegă de-a lor, care îi bate și îi mușcă. Mama elevei ce este acuzată de agresiune a fost informată de comportamentul fiicei sale, însă nu a luat nicio măsură. Aceasta chiar a refuzat să-și ducă minora la psiholog. Din cauza situației, părinții elevilor iau in calcul varianta de a-și muta copiii la alte școli. 

Potrivit părinților copiilor din clasa I, fetița a fost agresivă încă de la grădiniță. Unul dintre copii chiar a ajuns la spital după ce a fost mușcat de mână de colega lui.
Mama fetiței a refuzat să dea vreo lămurire cu privire la întreaga situație și a alertat autoritățile.
Conducerea școlii confirmă că situația există de un an de zile și că s-a încercat, în decursul acestei perioade, dar fără succes, integrarea copilei. Psihologul instituției de învațământ a cerut părinților fetiței o evaluare la un medic specialist, însă, susține acesta, familia micuței nu s-a conformat.

Potrivit legislației, profesorii sunt obligați să o primească pe fată la ore. Părinții copiilor agresați intenționează să depună un memoriu la Ministerul Educației. În caz ca nu vor fi luati în seamă, atunci clasa respectivă se va desființa, pentru ca ei își vor muta copiii la alte instituții.