SCANDAL PE TEMA GRAȚIERII- Cătălin Rădulescu se ia la ceartă cu internauții

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, s-a luat la ceartă cu un tânăr care l-a abordat pe internet pe tema grațierii și a modificărilor din Codul Penal, conform unui material difuzat în cadrul emisiunii TV Starea Nației, de pe Digi 24.
Tânărul l-a întrebat pe Cătălin Rădulescu daca este adevărat că CEDO face presiuni asupra statului român, din cauza condițiilor din închisori, deputatul răspunzându-i că se pot contrui penitenciare noi, dar construcția durează și că până atunci se va apela la grațieri. După răspunsul primit, tânărul l-a abordat altfel pe deputatul PSD: „Dar dacă am începe de pe acum să le construim, mă gândesc la dumneavoastră, ca deputat, ați avea șansa să revizuiți planurile închisorii, să vă alegeți din timp cea mai drăguță celulă, să vă amplasați vasul WC acolo unde doriți, să alegeți ce cărți de colorat să vă pună în bibliotecă…”

Enervat la culme de atitudinea bărbatului, Cătălin Rădulescu a reacționat agresiv: „Băi Cristophe dacă ești prost crescut și neinformat eu sunt condamnat pentru incompatibilitate nu pentru vreo faptă de corupție. Nevinovat. Ca medic chirurg te înțeleg că ești prost însă ca antrenor de arte marțiale te-aș bate de te-ai ... pe tine ca să nu mai faci afirmații”, a răspuns deputatul.

Totodată, Cătălin Rădulescu s-a plâns pe pagina sa de Facebook cu privire la amenințările pe care le primește de la necunoscuți, după ordonanțele propuse de guvernul PSD: După declarația mea de săptâmana trecută , 50-100 de indivizi îmi transmit mesaje de amenințare, mă înjură birjărește , crezând că prin astfel de atitudini securisto-sorosiste ne vor face, pe mine și ceilalți colegi psd-iști , să nu mai susținem , ordonanțele propuse de guvernul nostru. (...) Cât de disperați puteți fi, că nu intelegeti, că poporul a hotărât cine va guverna această țară, în următorii 4 ani? Credeți că noi, Psd -iștii, vom mai tolera implicarea instituțiilor de forță în politica ? Credeți că vom mai accepta să stăm pasivi și să vedem la televizor că doua-trei mii de indivizi vor să deturneze votul a milioane de oameni, prin proteste neautorizate ? (...) Și da, susțin, suspendarea acestui Președinte, care și-a depășit toate atributele constituționale, le-a încălcat sistematic și care dorește înlăturarea puterii legitime.”, a scris Cătălin Rădulescu pe pagina sa de socializare.