Scandal sexual la CS Pitești! Un angajat a hărțuit o elevă!

Un angajat al Casei Studenților din Pitești este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră în toaleta instituției. Părinții fetei au depus plângere la poliție și cer dreptate pentru fiica lor, căreia îi este frică să mai calce în Casa Studenților.
Fata de 13 ani, care face cursuri de pian la CS, a mărturisit pentru Săptămânalul Ancheta cum s-a derulat incidentul și modul în care această experiență a marcat-o: „În data de 12.05.2016, când așteptam să intru la orele de pian, în holul Casei de Cultură a Studentului din Pitești am fost agresată verbal și mi s-au făcut avansuri de către angajatul instituției, Dan, mecanic. În data de 19.05.2016, în timpul orelor de pian am coborât la toaleta instituției și în urma mea a intrat și domnul Daniel Constantin, care a continuat cu avansurile, m-a agresat, m-a pipăit (pe sâni și pe față) și a încercat să mă pupe forțat.”
Părinții copilei sunt revoltați și cer dreptate, astfel au depus o plângere la poliție, dar și la Casa Studenților. În paralel cu cercetările oamenilor legii, conducerea CS a declanșat propria anchetă, acuzatul fiind băgat în comisia de etică.
Daniel Constantin este electrician de 10 ani în cadrul instituției. Mai mult decât atât, se pare că angajatul CS are acasă o fetiță de vârsta elevei care susține că a fost agresată sexual de către acesta. Conform Săptămânalului Ancheta, bărbatul a susținut că are glume cu fetele, dar nu a depășit niciodată limita bunului simț: ”Eu așa sunt de când lucrez aici. Am glumele mele și cu fetele, și cu băieții. Așa glumesc eu cu ele: «Ce faci, frumoaso?» sau «Ce frumoasă ești azi!»... Dar în 10 ani n-am avut o reclamație. Am și eu o fetiță acasă de 14 ani. N-am venit niciodată în stare de ebrietate la muncă, nu înțeleg ce se întâmplă. Cred că cineva are alte interese”.