(video) Bărbat gol-goluț surprins în mașină! Se masturba în fața unui liceu

UPDATE

Potrivit reprezentanților IJJ Argeș, bărbatul de aproximativ 40 de ani a fost surprins gol-goluț în mașină: „În această după-amiază, în apropierea Colegiului Național Dinicu Golescu din Câmpulung, o persoană de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, a fost observată de către o elevă a Colegiului Național, în timp ce efectua în autoturismul proprietate personală gesturi ieșite din comun. Menționăm că persoana surprinsă era dezbracată. În urma sesizării efectuate, patrula de jandarmi s-a deplasat la fața locului, procedând la conducerea persoanei la sediul poliției”, au transmis aceștia.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal potrivit articolului 375 din Codul Penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1000 lei potrivit articolului 2, punctul 1 ( săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene) și punctul 31 (refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale) din Legea 61/1991* privind  sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Deși a început cel mai dur post din an, acest lucru nu reprezintă un motiv  pentru ca unii oameni să devină mai smeriți sau să se abțină de la anumite ... pofte. O elevă de liceu din Câmpulung a rămas șocată, astăzi, după ce a fost martora unei scene pe care cu siguranță nu o va uita. Fata se îndrepta spre casă atunci când a văzut în plină stradă, într-o mașină, un bărbat care se masturba.

Eleva, fiind oripilată, a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns jandarmii care l-au amendat pe bărbat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Revenim cu informații.

 

Foto/ Video: IJJ Argeș