Schimbare la Simfonia Lalelelor! Apostoliceanu: „Să nu mai facem bâlci!”

Sorin Apostoliceanu, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Pitești, a susținut în această dimineață o conferință de presă, informând cetățenii cu privire la evenimentele aflate în plină desfășurare, dar și la viitoarele proiecte.

În legătură cu cea de-a 42-a ediție a Simofoniei Lalelelor, Sorin Apostoliceanu a declarat că Parada Florilor se va desfășura în fața Primăriei, urmând ca micuții artiști să meargă până la Casa Cărții. De asemenea, în zona respectivă se va monta o scenă: „Copiii care vor să desfășoare un act artistic, să cânte, să danseze, vor urca pe scenă. În fața Primăriei nu va mai fi nicio scenă pentru oficilialități”, a declarat acesta.

Scena de la Casa Cărții va fi mai înaltă, astfel micuții vor putea fi văzuți cu ușurință, potrivit viceprimarului cu atribuții de primar.

CITEȘTE ȘI ... PROGRAM SIMFONIA LALELELOR - Ediţia a 42-a

De asemenea, va fi organizat un concurs de fotografie. Astfel, cele mai frumoase imagini, care vor ilustra momente surprinse la Simfonia Lalelelor, vor fi premiate.

Mai mult, Sorin Apostoliceanu a specificat că în acest an nu vor mai exista tarabe cu șosete: „Să nu mai vedem tarabe cu șosete, pantaloni, pantofi, etc. Să fie totuși Simofnia Lalelelor. În anii următori, dorim ca tarabele să aibă aceeași culoare. Să nu mai facem bâlci”, a completat Apostoliceanu.

Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2019.