Schimbare majoră pentru Coca-Cola!

Reprezentanții companiei Coca-Cola au anunțat că urmează ca în 2017 Coca-Cola, Coca-Cola Zero şi Coca-Cola Lime să se reunească sub brand-ul unic Coca-Cola: „Ne-am dorit să readucem consumatorii în centrul strategiei noastre şi să le oferim acestora posibilitatea de a se bucura în continuare de gustul unic Coca-Cola, alegând opţiunea cea mai potrivită pentru stilul lor de viaţă. Suntem privilegiaţi pentru că brand-ul Coca-Cola este unul dintre cele mai iubite din lume, însă considerăm că acest lucru ne responsabilizează, în egală măsură, să le oferim consumatorilor posibilitatea de a face alegeri informate pentru ei şi familiile lor”, a declarat Nicoleta Eftimiu, director de Marketing Coca-Cola România şi Moldova.

Totodată, campania care va susține cea mai mare schimbare de strategoe din istoria Coca-Cola va avea componente puternice in-store, OOH, digital și TV.

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi din lume, oferind consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase și necarbogazoase.

Sursa: Agerpres.ro