AZI! S-a deschis în VIVO! Pitești -  Produse oferite cadou pentru pofticioși!

În această seară s-a deschis și în Pitești cunoscutul lanț - Donuterie.
Cu zeci de magazine în toată țara, tinerii pasionați de gogoși aduc afacerea dulce și pentru argeșeni. Dacă vă este poftă de o gogoașă sau de o cafea bună, îi puteți găsi în centrul comercial VIVO! Pitești.

La deschidere, Donuriteri a oferit gratis gogoși pentru pofticioși.

CITEȘTE ȘI ... NOU! Mutare de senzație la Carrefour!

Donuterie deține magazine în principalele orașe ale țării, cum ar fi Târgu Mureș, Cluj Napoca, Sibiu, Baia Mare, Ploiești, Iași, București, Suceava, Alba Iulia, Piatra Neamț, Râmnicu Valcea, Craiova, Brașov și Timișoara.


Unde s-a născut Donuterie Memo!

Suntem o afacere dulce care şi-a deschis primul magazin, prima Donuterie, pe 28 martie 2014, în Târgu Mureş. Ne-am dorit de la început un loc de muncă unde să mergem cu drag şi care să ne ofere zilnic provocarea de a fi mai buni. Luni de zile am testat în bucătărie, diferite rețete de gogoși cu diferite ingrediente până când, într-un final, au ieșit așa cum ne-am dorit: pufoase, cremoase, unice.
În iunie 2015 am deschis primul magazin din Cluj-Napoca unde am fost copleşiţi de entuziasmul cu care am fost primiţi şi ni s-a confirmat, încă o data, că ceea ce facem, facem bine. Am încheiat anul 2015 cu 3 magazine deschise în Cluj-Napoca, urmate de Sibiu, Baia Mare şi Ploieşti.
Donuteria e un loc pentru prieteni şi nebuniile lor, e dulcele de lângă cafea, partea bună a unui început, mijloc şi final de zi, motiv de postare, Insta, snap şi selfie. Gogoșile de la Donuterie sunt ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și de diferite forme. Alege care-ţi place şi fă-le o surpriză şi celor dragi. Sau nu!

Prețurile sunt rezonabile, plecând de la 3 lei o gogoașă.

Vezi aici produsele Donuterie