Se oprește apa în Pitești, Bradu, Albota și Ștefănești!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în ziua de marţi 21 iunie 2016, între orele 09.00 - 12.00, fiind afectaţi utilizatorii din următoarele zone:

- municipiul Piteşti - Războieni, Turceşti, Banat, Exerciţiu, Craiovei, Traian, Teilor și Mărășești.

- comunele Albota şi Bradu.

Oprirea furnizării apei este urmare a faptului că S.C. CEZ Distribuţie S.A. va întrerupe alimentarea cu energie electrică a Staţiei de repompare Războieni în vederea execuţiei lucrărilor de verificare a grupului de măsură a energiei electrice aferent acestui loc de consum.

În ziua de miercuri 22 iunie 2016, între orele 09.00 - 19.00, fiind afectaţi următorii utilizatori:

- B-dul 1 Decembrie 1918 - case;

- B-dul Nicolae Bălcescu, de la Dedeman la Bascov - presiune scăzută;

- Comuna Bascov - presiune scăzută.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei de apă nou executate la reţeaua existentă, în cadrul Contractului CL5 „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localităţile Piteşti parţial şi Mărăcineni“.

În data de 21 iunie 2016, în orașul Ștefănești, între orele 09.00 - 17.00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

- str. Valea Mare şi str. Valea Popii: în zona înaltă nu va fi apă, iar în zona joasă apa va avea presiune scăzută.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductelor de apă nou executate la reţeaua existentă pe str. Cavalerului şi str. Primăverii, în cadrul Contractului CL6 „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localitatea Ştefăneşti parţial“.