Sediul PNL de lângă „Zinca” ar putea fi ocupat de cei de la ALDE Argeş

Somată în instanță de către administrația locală să renunțe la unul dintre cele trei sedii pe care le deține în Piteşti, organizaţia PNL Argeș a luat decizia de a ceda în cele din urmă de bunăvoie, urmând ca litigiul din instanță să se finalizeze amiabil. Cel puțin asta susțin mai-marii liberalilor argeșeni, care au ales să renunţe chiar la clădirea din centrul Piteştiului, de pe bulevardul Egalității, de lângă „Zinca Golescu”, imobil care a servit drept sediu al PNL Argeş de foarte mulţi ani, de pe vremea când nu se făcuse fuziunea cu PDL.

Liberalii au ales să păstreze clădirea situată pe bulevardul Negru Vodă vizavi de Spitalul Militar, care a servit drept sediu de campanie al lui Klaus Iohannis, și pe cel de lângă hotelul Victoria, cunoscut ca sediu al PNL Piteşti: „Am ales așa, pentru că noi avem actele de înregistrare pe sediul din Negru Vodă și s-a decis că acela este mai util pentru noi. Încet, încet vom începe să ne mutăm, dar primul pas pe care îl vom face este acela de a încheia amiabil procesul din instanță”, ne-a declarat Gelu Tofan. 


În sediul din Egalităţii, cel mai probabil vor veni adversarii politici de la ALDE Argeş, care au cerut oficial Primăriei Piteşti un sediu încă de acum un an. „Încă nu ne-a fost adus la cunoștință că spațiul se va elibera, dar este de luat în calcul spațiul rămas liber. Evident că mutarea nu se va face de pe o zi pe alta”, a precizat Nanu Carzol, secretarul general al ALDE Argeș. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta