Un tânăr a intrat cu mașina în casa soacrei

Update

Tânărul de 24 de ani, din Rătești, care săptămâna trecută a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi produs pagube în curtea soacrei sale, din răzbunare, a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Se pare că acesta și-ar fi bătut și concubina, o minoră de 17 ani, cu care are un copil, iar apoi ar fi intrat cu mașina în casa mamei acesteia.

Potrivit adevărul.ro, din cauza bătăilor, tânăra l-a părăsit şi a fugit la mama sa, fără să ia însă şi copilul în vârstă de un an şi jumătate, de teamă că, spun rudele fetei, bărbatul ar fi venit să-l ia înapoi cu forţa. Tânărul a venit oricum după ea, miercuri, când, într-o criză de furie, a intrat cu maşina în casa soacrei sale după care şi-a luat la bătaie concubina.

Bărbatul i-a reproşat tinerei că şi-a abandonat copilul care, între timp, s-a îmbolnăvit. Potrivit tânărului, când acesta s-a dus cu micuţul la spital, pentru internare, i s-ar fi comunicat că tatăl nu poate rămâne în salon. Asta l-a înverşunat şi mai tare împotriva mamei copilului şi aşa a ajuns să se răzbune.  

Scandalul l-ar putea trimite pe bărbat în instanţă. „Bărbatul de 24 de ani, din Răteşti, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicţii, printre care să nu depăşească limita judeţului Argeş fără încuviinţare şi să nu se apropie de fosta concubină sau de mama acesteia”, precizează IPJ Argeş.


Sursa: adevărul.ro


 

Știre inițială

Supărat foc pe mama fostei concubine, un tânăr de 24 de ani, din localitatea argeșeană Rătești, a intrat peste femeie în curte și a făcut prăpăd.

Pe fondul unor conflicte mai vechi cu concubina sa, bărbatul nu a putut să își stăpânească mâhnirea și s-a răzbunat pe soacră. Potrivit anchetatorilor, miercuri, argeșeanul a pătruns în curtea femeii și ar fi început să provoace distrugeri asupra imobilului și autoturismului din curte. 

CITEȘTE ȘI ... A fost deschisă linia TELVERDE la care cetățenii pot primi informații despre coronavirus

 

Tânărul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi loviri sau alte violențe.

Astăzi, argeșeanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto curier.ro