UPDATE: VIDEO! TÂNĂRUL ȘI-A OMORÂT CU BRUTALITATE TATĂL!

UPDATE: Din informațiile furnizate de prim procurorul Marius Ștefan, tânărul și-a ucis tată cu brutalitate, aplicându-i lovituri multiple cu picioarele și pumnii. Ca urmare a loviturilor, bătrânului i-au fost cauzate leziuni grave la organele interne ceea ce a dus și la decesul acestuia. Procurorul a cerut experzita psihiatrică a tânărului pentru a stabili dacă a avut sau nu discernămând în momentul comiterii crimei. 

După cum stiți, după ce și-a znopit tatăl în bătaie, tânărul a sunat el însuși la ambulanță care atunci când a ajuns la locul faptei au găsit bătrînul zăcând într-o baltă de sânge.

 

 

Tânărul din Topoloveni a recunoscut că și-a omorât tatăl în bătaie. Acesta a fost dus în fața procurorilor care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Momentan nu se cunosc motivele care au dus la gestul extrem. Tânărul a încercat să ascundă crima, a sunat la ambulanță și a părut foarte afectat în fața vecinilor cărora nu le vine să creadă că a fost în stare de această faptă odioasă.

Una dintre vecinele bărbatului omorât în bătaie de fiul său, spune că nu crede varianta crimei. Aceasta a povestit că tânărul este o persoană liniștită, este inginer IT și locuiește într-un bloc ANL din oraș. Acesta avea o relație bună cu tatăl său pe care îl vizita zi de zi, având grijă de acesta deoarece suferea de o semipareză iar mama sa plecase de câteva sîptămâni în străinătate. Vecinii nu cred că tânărul ar fi recurs la acest gest extrem și nu știau că a fost reținut de polițiști.

Un eveniment şocant s-a petrecut vineri noapte, în Topoloveni, unde Cătălin Crăciun, un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a omorât în bătaie tatăl în vârstă de 67 de ani care suferea de o semipareză. Motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest extrem se pare că ar fi fost o neînţelegere între cei doi.

Când a realizat ce a făcut, băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că l-a găsit mort pe tatăl său, însă după investigaţiile făcute ieri, la necropsie, s-a descoperit faptul că tatăl ar fi avut parte de o moarte violentă deoarece avea organele interne zdrobite.

Băiatul a fost reţinut de către poliţişti și urmează să fie prezentat în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.