Marius a câștigat Ferma! Piteșteanul modest a învins în lumea vedetelor!

ULTIMĂ ORĂ!

Piteșteanul Marius Crăciun a câștigat finala „Ferma- Un nou început” difuzată, în această seară, pe PRO TV. Tânărul de 23 de ani a reușit să îl învingă pe luptătorul Cătălin Moroșanu și a câștigat marele premiu de 50. 000 de euro.

Marius Crăciun a dat dovadă de tenacitate, forță, ambiție și optimism: „Dacă voi avea emoții sper să fie constructive. Vreau ca familia mea sa fie mândra de mine”, a spus piteșteanul înainte de startul probelor finale.

Alături de Marius au fost în finală, dincolo de toți colegii care l-au susținut, mama sa și Robert, cel mai bun prieten, aduși special de producători pentru a-l susține. La rândul său, Cătălin Moroșanu a avut alături soția, antrenorul și un foarte bun prieten.

"Marius va câștiga pentru că este foarte bun, pentru ca îl iubeste toata lumea, pentru ca a demonstrat!" - a fost mesajul de încurajare al lui Remus înainte de marea confruntare, un mesaj care sintetizează perfect imaginea pe care și-a construit-o în Fermă tânarul sportiv piteștean.

Evoulția bătăliei finale a fost următoarea:

Runda 1: Marius a pierdut prima din cele trei probe, întâmpinând probleme în partea de start în care trebuia sa taie cu fierăstrăul o bârnă foarte groasă. A încercat să recupereze timpul pierdut în etapa de tăiere, dar Cătalin Moroșanu a câștigat având un avantaj considerabil.

Runda 2: Marius a echilibrat scorul, câștigând cea de-a doua probă foarte strâns, fiind mai rapid decat Cătalin Moroșanu.

Runda 3: Intr-o stare de emoție puternică, având sarcina de a sparge 9 ferestre după o învârtire cumplită având ca scop eliberarea unei mingi, Marius a reușit să devină capionul absolut al celui mai urmărit show de supraviețuire al momentului. Tânărul piteștean a biruit, prin efort și disciplină, într-o lume a vedetelor.

"Ma bucur atât de mult ca am putut să imi îndeplinesc visul!" a fost mesajul lui Marius Crăciun.

"Dumnezeu le potriveste în așa fel încat să fie cât mai bine pentru noi și pentru nevoile fiecăruia dintre noi!" a declarat emoționat și plin de fair play Cătălin Moroșanu.

Marius își dorește să folosească cei 50. 000 de euro pentru a-și ajuta familia care are o situație materială dificilă.


 

Piteșteanul Marius Crăciun și luptătorul Cătălin Moroșanu au fost cei doi finaliști de la „Ferma- Un nou început”. În urma unor dueluri dure, difuzate în ediția de miercuri seara, 22 mai, Otniela, Pastramă și Zmărăndescu au pierdut șansa de a câștiga premiul de 50.000 de euro.

Marius Crăciun este manager de vânzări la Decathlon Pitești. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, fiind membru al echipei naționale olimpice la Judo. De asemenea, Marius a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. 

I se spune "Monkey" (maimuţa în engleză) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi datorită forţei pe care o are în braţe. De altfel, în semifinala difuzată aseară de Pro TV, Marius a demonstrat această forță, precum și o capacitate extraordinară de concentrare, în cadrul unei probe de eliminare în care concurenții au fost nevoiți să susțină cu brațele greutatea unor cutii de 15 kg. În vreme ce Moroșanu și Zmărăndescu au întâmpinat dificultăți semnificative (ultimul cedând și fiind eliminat), piteșteanul nici nu a clintit.

Pentru Marius, sportul este foarte important. De-a lungul timpului l-a ajutat să devină disciplinat, educat și să respecte oamenii. Deși a avut o copilărie grea, deoarece familia sa nu a avut o situație materială foarte bună, acest lucru nu l-a dezarmat în alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Din contră, el a muncit din greu pentru a evolua. Ambițios și muncitor, până la vârsta de 23 de ani, Marius a avut diverse job-uri pentru a-și câștiga existența, dar și pentru a-și ajuta familia. Tânărul și-a dorit să câștige pentru a folosi banii în același scop: pentru a asigura celor dragi o viață decentă.


Marius a reuşit să stea cel mai departe de conflicte majore în Fermă. Şi-a văzut de toate sarcinile şi a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, în aşa fel încât între cei doi a apărut o idilă discretă. 

Tinerii s-au apropiat mai ales în baza pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact. Diana Belbiţă e şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Destinul și scenariile din Fermă au făcut însă în așa fel încât chiar Marius a fost cel care a eliminat-o pe Belbiță într-un duel desfășurat înaintea semifinalelor. " Sunt mândră de el!", a declarat sportiva care, după eliminare, a rămas să iși susțină iubitul până în cursa finală.

Finala „Ferma” reflectă până la urmă munca și eforturile depuse de concurenți, în sensul în care, în competiție, au rămas doi participanți a căror perseverență, anduranță și seriozitate s-au remarcat încă de la început.

Echipa Sursa Ta îi dorește mult succes în continuare piteșteanului!