Startul unei firme pleacă de la un portofoliu impresionant! Noi vă dăm soluția!

Vă doriți să va extindeți pe piața economică, aveți toate actele la punct, dar vă lipsește clădirea în sine?
Nu vă faceti griji! Noi vă oferim soluția cea mai bună!

Orice companie care se respectă are nevoie de un sediu bine aranjat, iar pentru acest lucru există firme care vă pot construi de la zero ceea ce vă doriți.
Portofoliul trebuie să fie bine organizat, să ofere clientului un serviciu de proiectare, execuție și montare, respectând condițiile de calitate și cerințele beneficiarului.
În acest sens, Grupul TBM răspunde prompt ofertelor, realizând Hale Metalice la cea mai bună calitate și eficiență.

Realizarea unei astfel de hale include:
• Cadru metalic (structura realizata din profile Euro, cadre de fronton, cadre curente, contravantuiri, organe de asamblare);
• Pardoseli elicopterizate cu quartz;
• Sistem de acoperis si pereti de inchidere (panouri sandwich de diferite grosimi, vopsite electrostatic);
• Elemente de tinichigerie (bordura de coama, de fronton, de colt, sorturi de streasina);
• Sisteme de scurgere a apelor pluviale (jgheaburi, burlane, accesorii).

Portofoliul grupului TBM este bogat în cereri, nu numai din județul nostru, cât și din afara granițelor Argeșului.

De asemenea, TBM oferă posibilitatea achiziționării componentelor unei astfel de structuri, cum ar fi:

Casete de fațade!
Sunt produse pe comandă la cererea clientului, pe diferite lățimi și lungimi.
Casetele de fațade reprezintă o soluție modernă pentru pereți exteriori, oferind un aspect original construcției. Sunt rezistente în timp și nu se deformează, asigurând și ventilarea fațadei. Formele, dimensiunile și culorile sunt de o multitudine de tipuri, putând fi confecționate cu tablă de la 0,5 - 0,8 mm. Acest concept de placare s-a dezvoltat în ultimii ani depășind ca aspect şi eleganţă metodele obişnuite de acoperire a faţadelor cu formă simplă, având diverse culori şi fiind uşor de montat. Acestea s-au dovedit a fi o alegere bună pentru multe proiecte industriale şi comerciale, dar în acelaşi timp sunt folosite şi în proiecte rezidenţiale.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! 2 ore s-au chinuit pompierii să salveze un cal - Era căzut în hazna!

Panourile de Polistiren termoizolante OK ISOPANEL!
Aceste panouri sunt de tip stratificat, având fața interioara și cea exterioară realizate din tabla de oțel laminat, galvanizată la cald și vopsită în baza poliesterică, cu miez de polistiren expandat  EPS 70 ignifugat (clasa de combustibilitate C1). 
Este un produs cu rezistență mecanică mare, asigurând un factor de protecție termică foarte bun, deoarece nu se deformează și nu permite infiltrarea apei. 
Are densitate omogenă datorită folosirii polistirenului, unul dintre cele mai bune materiale termo, fono si hidro izolante.
La solicitarea clientului, panourile pot fi acoperite și cu folie de protecție de poliester slab adezivată, care să asigure o protecție suplimentară a stratului de vopsea în cadrul proceselor de transport, manipulare, croire și montaj.
Culorile disponibile pentru panourile termoizolante sunt :  RAL9002 - alb murdar, RAL9006 - argintiu, RAL5010 - albastru, RAL3011 - visiniu, RAL6020 - verde,  RAL8012 - maro roscat, RAL8017 - maro ciocolata, la comanda putand fi executate si alte culori, functie de necesitatile clientului.
Accesoriile se gasesc in varianta standard: coama, subcoama, profile inchidere colturi si laterale, profile “Z” din acelasi tip de tabla si in aceleasi conditii de culoare ca si panourile  OK ISOPANEL® , sau la comanda, dupa proiectul solicitantului. Accesoriile sunt confectionate la lungimea standard de 2ml, din tabla galvanizata sau galvanizata si vopsita in baza poliesterica, de grosime 0.50-0.60mm.

CITEȘTE ȘI ... O companie le oferă angajaților nefumători 6 zile de concediu în plus!

Panouri Poliuretan!
Panourile termoizolante cu spuma poliuretanica  sunt realizate în sistem “legat”, cu aderență totala între elementele componente, în proces tehnologic continuu, prin injectarea sub control computerizat de spuma ignifugata poliuretanica rigida expandata intre 2 placi din tabla (otel zincat, aluminiu prevopsit sau cupru).
Vopsirea se realizeaza prin procedeul Coil-Coating, ceea ce asigura atat uniformitatea peliculei de vopsea, cat si aderenta perfecta a acesteia la stratul suport. Spuma poliuretanica utilizata este realizata din poliol si izocianat, cu agent de expandare. Fiecare panou este protejat pe ambele fete cu o folie de polietilena de 50 µm, ce se pastreaza si pe perioada punerii in opera. Panourile nu se pot curba, iar fixarea se efectueaza pe un schelet realizat din profile metalice (otel) cu grosimea mai mare de 1,5 mm, profile din lemn cu sectiunea minima de 60x80 mm, sau pe insertii metalice (in beton) cu latimea de cel putin 60 m si grosimea de cel putin 1,5 mm.
Panourile sandwich se imbina longitudinal prin sistemul de imbinare profilat, iar in sens transversal prin decuparea partiala a placii metalice inferioare si a stratului termoizolant, suprapunerea panourilor si fixarea cu suruburi autofiletante.

CITEȘTE ȘI ... ÎN PITEȘTI! Se extinde cimitirul „Sfântul Gheorghe

Panouri vată minerală!
Panourile termoizolante cu vata minerala sunt realizate in sistem “legat”, cu aderenta totala intre elementele componente.
Vopsirea se realizeaza prin procedeul Coil-Coating, ceea ce asigura atat uniformitatea peliculei de vopsea, cat si aderenta perfecta a acesteia la stratul suport. Vata minerala este de tip bazaltic, cu densitatea de 100 kg/m, rezistenta la foc este cuprinsa intre 30 – 180 minute, in functie de tipul panoului, grosimea acestuia si pozitia de montaj. Fiecare panou este protejat pe ambele fete cu o folie de polietilena de 50 µm, ce se pastreaza si pe perioada punerii in opera. Fixarea se efectueaza pe un schelet realizat din profile metalice (otel) cu grosimea mai mare de 1,5 mm, profile din lemn cu sectiunea minima de 60x80 mm, sau pe insertii metalice (in beton) cu latimea de cel putin 60 m si grosimea de cel putin 1,5 mm
Panourile se imbina longitudinal prin sistemul de imbinare profilat, iar in sens transversal prin decuparea partiala a placii metalice inferioare si a stratului termoizolant, suprapunerea panourilor si fixarea cu suruburi autofiletante.


Pardoseli epoxidice și poliuretanice!
Aceste pardoseli sunt realizate din rășină poliuretanică, destinate traficului intens, civil și industrial. Pardoselile cu sisteme sintetice epoxidice și poliuretanice se folosesc acolo unde se dorește o suprafață cu porii închisi, care nu generează praf, ușor de întreținut, rezistentă la trafic și cu aspect deosebit.

CITEȘTE ȘI ... Eveniment de marcă la UPIT! Se acordă titlul de Doctor Honoris Causa!

Profile C
Lungimea profilului si distanta dintre gauri se executa conform proiectului beneficiarului. Dimensiunile gaurilor pot fi 14x 22 sau 18 x 28 mm.

Profile Z
Profilele de otel tip Z se executa conform proiectelor si se incadreaza in EN in functie de destinatie. Protectia suprafetei este facuta prin uleiere standardizata anticoroziv. 
Grosimile de executie sunt de la 1.20 mm pana la 2.50 mm, iar lungimile sunt variabile in functie de cerintele proiectului, cu laturi de la 20-300mm si lungimi de la 1.000-20.000mm. Lungimea profilului si distanta dintre gauri se executa conform proiectului beneficiarului. Dimensiunile gaurilor pot fi 14x 22 sau 18 x 28 mm.


TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.

 

Încă nu ești convins? Sau vrei mai multe informații? Vezi AICI site-ul dedicat.