(video) Mașini făcute praf! Trei oameni au scăpat ca prin minune cu viață

Update

Mașinile au ajuns un morman de fiare, în urma impactului, autoturismul Megan răsturnându-se. Oamenii au scăpat ca prin minune cu viață. Potrivit reprezentanților ISU, femeia de 45 de ani a suferit un atac de panică. Atât ea, cât și pasagerul din Logan au primit îngrjiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Șoferul de 25 de ani prezintă un traumatism cranio-cerebral cu plagă tăiată, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Accident rutier în localitatea Căteasca. Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit, după ce un șofer de 25 de ani care se afla la volanul unui Megan nu a acordat prioritate unui autoturism Logan, într-o intersecție semnalizată, condus de o femeie de 45 de ani din Stolnici. În urma impactului, cei doi șoferi, dar și un pasager din Logan, au fost răniți. 

Din fericire, nu au suferit răni grave.

”Politistii Formatiunii Rutiere Topoloveni efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc accidentul si luarea masurilor legale care se impun”, transmit oamenii legii.

La locul incidentului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD.