( Video) Control judiciar pentru tânărul care a ucis pe trecerea de pietoni un baiat de 12 ani!


Update, 19 noiembrie 2020:  

În ziua de 19 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpa, şi au reţinut un tânăr de 19 ani, din Davideşti.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 13 noiembrie, în jurul orei 18:00, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni, tânărul ar fi accidentat mortal un minor de 12 ani, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Update, 13 noiembrie, ora 18:30

Grav accident rutier petrecut în judetul Argeș. Un copil de 12 ani a fost omorât pe trecerea de pietoni de un tânăr care conducea un bolid și care spune ca nu l-a văzut.

Accidentul a avut loc la ieșirea din orașul Mioveni, lângă un supermarket, acolo unde copilul de 12 ani mergea sa facă niște cumpărături.

Era împreuna cu fratele geamăn și câțiva prieteni. Nu a mai ajuns pentru că a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni de un autoturism. La volan era un tânăr de 19 ani din comuna Davidești care spune că pur și simplu nu l-a văzut.

Anchetatorii spun ca o masina de politie a oprit la trecere, copiii au început traversarea, moment in care pe banda a doua soferul nu a ținut cont ca e trecere și l-a lovit pe unul dintre copii. Mortal. L-a aruncat la 20 de metri.

Când și-a dat seama ce a făcut, tânărul care a condus mașina s-a panicat. Abia putea sa lege doua vorbe și sa sufle in fiola.

În momentul în care au ajuns la locul accidentului, părinții urlau ca din gura de sarpe.

Din cauza acestui accident traficul a fost complet blocat la ieșirea din Mioveni mai mult de o oră.

Tânărului de la volan i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.