(Video) Cum și-au furat-o șmecherii! Polițistul de pe motor- luptător K1, ofițer în Trupele Speciale!

UPDATE:

Conform ultimelor informații, polițistul pe care șmecherașii din BMW s-au găsit să îl șicaneze în trafic și să îl lovească la Bascov nu ar fi un om al legii "obișnuit".

Este vorba de un polițist crescut în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoțit  în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. Fost agent argeşean de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), foarte cunoscut ca practicant de arte marțiale și luptător în competiții de tip K1.  Unul dintre monștrii sacri ai Poliției argeșene. Asta se chemă ghinion. 

UPDATE: Ceea ce s-a anunțat a fi un banal accident rutier în care este implicată o motocicletă, este în fapt o poveste demnă de filmele americane.

Mașina, și anume un BMW, în care se aflau trei indivizi arțăgoși, s-a sicanat în trafic cu motocilcistul  pe drumul Curtea de Argeș - Pitești, cursa începâd undeva în zona Borlești și sfârșidu-se în intersecția din comuna Bascov.

CITEȘTE ȘI...(Video) Cum leșină oamenii în triajul de la UPU Pitești! MOARE, DOMNE, MOARE!
Băieții șmecheri din BMW, cu mușchii umflați pe ei, au tot șicanat motociclistul până când l-au atins cu mașina în intersecție si au coborât la el hotărâți să-i aplice o lecție.
Hazardul a făcut însă ca pe motocicletă să se afle un polițist, care știa la rândul lui să bată destul de bine.

În încăierare, politistul a reușit să pună doi dintre indivizi la pămant, în vreme cel de-al treilea a fugit. Omul legii, care este polițist în Albeștii de Argeș, se afla în timpul liber.  În urma încăierării, este lovit în zona brațului, rană pentru care primește acum îngrijiri medicale.

Acesta, după ce fusese hărtuit tot drumul dinspre Curtea de Argeș către Pitești și lovit în zona intersecției din Bascov, a fost nevoit să se apere în momentul în care indivizi coborâți din BMW au scos niste bâte și alte scule din dotare.

 

VIDEO de la conflictul din Bascov!

Se întocmește dosar penal. Mascații care au venit la fața locului au constatat situația și grupat persoanele implicate.

VIDEO de la locul scandalului!

Cu puțin timp în urmă, la Bascov, un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier.
Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă intervine la locul accidentului. Revenim cu detalii.

 

 

Sursa foto Info Trafic Pitesti