Sfâșietor! Femeie moartă în accident, bărbat rănit! Un cățel a fost găsit ...

Update ora 17:10

Potrivit anchetatorilor, șoferul autoturismului, în vârstă de 51 de ani, din București, care se deplasa pe DN 7, din direcția Pitești către Vâlcea, intr-o curba deosebit de periculoasa, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed), a derapat, a intrat pe contrasens si s-a izbit cu partea din spate de un autotren, condus de un barbat de 53 de ani, din Tigveni. Ulterior, autoturismul a fost proiectat in afara partii carosabile. 

In urma accidentului, pasagera din autoturism, o femeie de 60 de ani a decedat. Totodată, soferul autoturismului a fost ranit si după ce a fost descarcerat, a fost transportat la spital. 

Din păcate, a decedat și câinele care îi însoțea pe cei doi, înainte să fie transportat la adăpostul de câini de la Smeura.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au dirijat traficul, care s-a desfasurat alternativ pe perioada cercetarilor.

Update ora 15:40

Este vorba despre o femeie găsită moartă, în urma impactului. De asemenea, un bărbat a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, având multiple traumatisme. Pompierii au găsit în autoturism și un cățel, care este paralizat.

Având în vedere creșterea numărului de accidente rutiere, polițiștii argeșeni recomandă:

- Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor!

- Folosiţi corespunzător atât sistemul de iluminare-semnalizare cât şi cel de climatizare şi dezaburire, pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic. Reamintim că legislaţia rutieră prevede obligativitatea folosirii luminilor de întâlnire, în afara localităţilor şi în timpul zilei;
- Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;
- Nu bruscaţi comenzile şi folosiţi cu preponderenţă frâna de motor;
- În zilele cu ploi, lapoviţă sau ninsoare, acţionaţi din timp ştergătoarele de parbriz.

Poliţia Rutieră le reaminteşte conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să adopte o manieră calmă de pilotare, evitând bruscarea comenzilor vehiculului. De asemenea, este absolut necesar să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare.
 

Update ora 15:15

Din nefericire, medicii au fost nevoiți să declare decesul pasagerului din autoturism. Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Cercetarile sunt în curs de desfășurare.


 

Un accident rutier grav a avut loc pe DN7, Morărești, între un tir și un autoturism. Potrivit primelor informații, două persoane sunt încarcerate. De asemenea,  conform anchetatorilor, una dintre acestea este decedată.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj medical SAJ și unul SMURD de terapie intensivă mobilă. Victimele sunt asistate și de o ambulanță din județul Vâlcea, care trecea prin zona respectivă, în timp ce se întorcea de la o altă intervenție.


Traficul rutier este blocat.

Revenim.

 

 

Foto ISU Argeș/ Info Trafic Pitești