(video) Fabrică de mobilă făcută scrum! Intervenție în forță în cartierul Prundu!

UPDATE, ora 14:30

Ultimele date oferite de reprezentanții ISU Argeș: Vorbim despre un incendiu violent, cu mare degajare de fum, care se manifestă pe o suprafață de 500 mp. Fumul greu poate fi observat de la mare distanță. 

Echipajele de intervenție au fost suplimentate, în total intervenind un număr de 43 de pompieri și 8 autospeciale cu apă și spumă.

”Incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea focarelor.
La locul evenimentului sunt detașați 38 de subofițeri și 5 ofițeri cu 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.
Din timpul liber participă benevol și alți pompierii argeșeni.”, susțin pompierii.

Se pare că focul ar fi izbucnit la parterul clădirii, cuprinzând în cateva minute atât fabrica, cât și depozitul.

Momentan, nu vorbim despre victime.  Sociatatea comercială ar avea 12 angajați.

 

Intervenție în forță în cartierul piteștean Prundu, acolo unde se manifestă un incendiu la acoperișul unei fabrici de mobilă. Fabrica este situată pe strada Petru Poni, în zona autobazei.

Pericolul este mare deoarece, conform reprezentanților ISU Argeș, în apropierea clădiri care arde ca o torță se află o conductă de gaze.

În acest moment, pentru stingerea flăcărilor și asigurarea perimetrului se intervine cu patru echipaje ale ISU Argeș (4 autospeciale cu apă și spumă), un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, dar și cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Polițiștii au ajuns, de asemenea, la locul incendiului.


Foto/video ISU Arges