VIDEO! Declarații șoc în cazul violului de la Negrași!

 UPDATE: Mama unuia dintre suspecți este proprietara casei unde a fost dusă femeia violată. Aceasta povestește că fiul ei a încercat să o ajute pe femeie, să o apere. Mama sa a aflat de la vecini că bărbatul a fost arestat.

Oamenii din Negrași sunt șocați de cele întâmplate.

Mătușa femeii violate, Stela Ene, spune că a găsit-o pe aceasta pe o stradă din Pitești.  Bătrâna declară că nu-i cunoaște pe violatori. Aceasta povestește că femeia a fost lăsată să plece, după ce o noapte întreagă au profitat de ea și chiar i s-au dat bani pentru transport. Tot bătrâna declară că femeia agresată este distrusă după tragedie.

Se pare că femeia a venit împreună cu fratele ei în localitate pentru o moștenire. La un moment dat, a plecat fără să anunțe pe cineva, iar mătușa sa văzând că trec orele și aceasta nu se întoarce, a plecat să o caute. A găsit-o a doua zi pe o stradă din Pitești. Bătrâna susține că atunci când a găsit-o femeia de 32 de ani avea vânătăi și purta alte haine.

 

IPJ Argeș a transmis un comunicat prin care anunță că trei dintre violatorii de la Negraşi au fost reţinuţi, fiind bănuiți de săvârșire infracțiunilor de furt, lipsire de libertate, viol și tentativă de viol.

Având în vedere că victima violului are probleme emoţionale, cercetarea organelor judiciare a decurs mai greu decât în alte cazuri, meritul poliţiştilor este cu atât mai mare cu cât a fost destul de complicat să se aşeze piesele puzzelului acestui caz. Abuzurile au fost sesizate către poliţie cu o întârziere de trei zile de la producerea evenimentelor, ceea ce a îngreunat ancheta în cazul de faţă.

Cei trei bărbați, R.G, A.I și D.I, au fost arestați astăzi de Poliția Orașului Costești.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbații au abuzat sexual o femeie de 32 de ani în noaptea de 15-16 august, iar apoi i-au furat geanta. Bărbații au vârste cuprinse între 29 de ani și 45 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Povestea violului - SECHESTRATĂ ŞI VIOLATĂ

Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de arestare preventivă. Aceștia se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.