ULUITOR! Video cu momentul în care un bărbat se aruncă în fața tirului

UPDATE, ora 13:30

Apar noi detalii în cazul accidentului de la Călinești. Deși inițial se credea că bărbatul mergea pe marginea străzii  și a fost acroșat de un tir, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cu totul altceva. Pe video se vede cum bărbatul așteaptă să treacă mai multe autoturisme, iar când tirul se apropie efectiv încearcă să traverseze strada fix prin fața acestuia.

Prezența de spirit a șoferului face ca imediat să tragă de volan și să evite o tragedie.

Deși imaginile arată că bărbatul s-ar fi aruncat în fața tirului, rămâne ca polițiștii să stabilească dacă a fost vorba de o tentativa de suicid sau un gest accidental.

 

 

Accident rutier, cu puțin timp în urmă, în localitatea Călinești. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost acroșat de un camion condus de un tânăr de 29 de ani, din Topoloveni. 

CITEȘTE ȘI ... Jumătate dintre localităţile Argeşului nu mai au bani de funcţionare


Din primele informații, se pare că victima mergea pe marginea drumului. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit grav, prezentând răni multiple și suspiciune de fractură la umăr. A fost preluat de echipajul medical ajuns la fața locului și transportat la spital.

CITEȘTE ȘI ... CNI a lansat licitaţia pentru noi săli de sport la două şcoli din Piteşti


Șoferul implicat în accident se deplasa pe direcția Pitești către Topoloveni, pe DN 7. În acest caz a fost întocmit dosar penal.